Oonkohan jäämässä koukkuun näihin barbinvaatteisiin? Tää on niin mielenkiintosta, et edellistä tehessä miettii jo seuraavaa. Pikkuriikkiset osat on kyl kieltämättä vähä turhauttavia, mut kun koko setin saa valmiiksi lopulta niin nopeesti.

1350493.jpg

Noi punaset läntit on olevinaan kirjottuja kukkasia, vaikka ne ei nyt kuvassa oikein näykään. Seuraavat on jo tekeillä :)   Oikeastaan ooteskelen langantuojaa, ku tuttava pyyti tekemään yhtä jakkua Novitan viimesestä lehestä. Parit sukatkin on kesken, mut niitä teen vaan ku  oon kylillä. Mulla on tämmösiä pakkotoimintoja ;)  

Näin kauheeta unta, et avasin sähköpostin ja siel oli joku ihan tärkee tiedote jota aloin lukemaan. Yht ´äkkiä näin alareunassa pienen lootan, jossa luki et tiedostokysely meneillään. Yöllä herätessä mietin et oliko totta vai ei ja meniköhän kone sekasin. Yrittääkö joku soluttautua meiän tietokoneelle. Sit tuli mieleen että siinähän luki vielä et käsityötiedosto.     (Eli tiedosto, johon tallennan kaikki tehdyt työt). Heh heh. Ei täs taida unientulkitsijaa tarvita tietääkseen et blogit pomppii unissakin.