Viikonloppuna tuli tehtyä erilaisia pannukakkuja. Toinen on ihan perus, jota syötiin sokerin, kermavaahdon, hillon, partajukurtin yms. kanssa. Toisesta tuli ns. aikuisten pannukakku. Ohjeen näin jostain aamuteeveestä ohimennen. En ottanu ylös, mut ite tein tavallisen pannaritaikinan (vähemmän sokeria). Täytteeksi kuullotin sipulia ja herkkusieniä, sekä silppusin metwurstia ja tomaattia. Oli minusta tosi hyvää. Pojatkin maisto, kunnes selvisi toi herkkusienihommeli...

pannukakkuja-normal.jpg

Tänään vielä vapaa, mut se ei alkanu loistavasti. Minua nimittäin harmittaa ja pelottaa, kun vanhin poika jäi kotiin oksennusuhkan takia. Himputti, jos se kamala tauti iskee tänne, niin sehän käy kaikki läpi. Toivottavasti ois vaan jotain muuta huonoa oloa. Toivossa on ainakin hyvä elää. Meil on töissäkin useampia pois sen taudin takia. Terveyskeskuksen vuodeosastoilta työnnetään potilaita kotiin, kun ne ei oo vielä saanu tartuntaa ja toisia pidetään aiottua kauemmin, kun tauti on iskeny koko osastoon.  Mahatauti on kyl pahimpia pöpöjä. Minusta. Tulipa kauheet jutut ruokakuvien alle.

Kohta pitää lähteä anopin kanssa kylille ostamaan sille silmälaseja. Ehkä tulee käytyä taas Sinooperissakin. Se kuuluu meiän peruskierrokseen. En kyl tarvi yhtään mitään. Päinvastoin, ois kiva, kun sais ton askiskaapin jonkinlaiseen järjestykseen. Eihän sieltä löyäkään mitään.

Jokatapauksessa positiivismielistä ja mukavaa maanantaita!