Nekun kanssa kahestaan päätettiin lähteä vähä kirppiskierrokselle, ihan vaan jotain tehdäksemme, kun kerran ollaan lomalla. Pojat on tän päivän reissussa ja mies on töissä.  Löyettii kerrankin kunnolla ostettavaa. Välillä ei löydy yhtikäs mitään mielenkiintosta. Tämmösiä ostoja:

kirppis-normal.jpg

Nekulle löyty kaks puuvillaista vetskarivillatakkia, jotka oli mieleen. Lankaa, jota harvoin kirppikseltä ostan. Tää oli poikkeus, kun oli halpaa ja päätin värjätä nää kool aidilla, kun löyty valkosta. Minna-nimistä. Sit tommonen taittuva naulakko Nekun huoneeseen, johon saa roikkumaan tavaraa, niin saa niitä lattiatasosta pois. Mietin, että maalaiskohan tän, mut ehkä jätänkin ihan puunväriseksi, kun non niin siisti muutoin.  Vielä piti ostaa toi rengas, jota käytetään kirjontatöissä yms. neulahommissa. Onhan sillä vissiin nimikin. Sen tiiän, että ei sitä voi jättää siihen neulatyöhön, tai työ menee ihan pussille, mut työtä tehessä vois ehkä olla hyvä? Onko kokemuksia?

kirppis1-normal.jpg

Moda-lehtiä löyty HALVALLA, joten ostin ne kaikki Hymy Kun ei juuri näitä numeroita minulta ennestään löydy, tai niin ainakin muistelisin. Tossa muovipussissa on tuoksupussiaineksia. Nekku on tehtaillu niitä ompelukoneella ja vanha tuoksuaines on jo tullu käytettyä. En oikein tiiä, mistä noita muuten löytyis? Siinä on siis kukan terälehtiä yms. matskua. Nekku osti omilla rahoillaan tommosen metallisen koiranmuotosen cd-levytelineen. Levyt on rekvisiittana kuvatessa.  Tossa takana on tosi kätsän mallinen musta pikkulaukku ja sen vieressä toi avonainen vetoketjullinen musta kotelo, johon sain kaikki sukkapuikkoni. Koko oli just sopiva.

Kirppiksen jälkeen käytii ostamassa matto (viime vuoden joululahjarahoilla). Se näkyy ton kaiken tavaran alla. Semmonen ns. lankamatto, joka on kuulemma likaa hylkiväksi käsitelty. Sen voi jopa pestä vesitasopesuna. Koko on keskikokoa. Taidan käydä vielä hakemassa nojatuolin alle samanlaisen pyöreän.

Päivän kissakuva:

blogiin1-normal.jpg

Tää vanha kenkäloota jaksaa vähän aikaa kissaneitiä kiinnostaa ja käpsii sitä tassun kanssa. Nyt on muutenkin tullu vissiin vähän tutummaksi, kun lentelee säihkeen saaneena välillä ympäri taloa.