Maanantaina päädyin nyt sitte ottamaan kuitenkin sen sikarokotuksen.  Käsi on kipeähkö, iltasin ollu pientä lämpöä ja pari päivää lihaskipua lähinnä jaloissa ja selässä.  Töissä olen kuitenkin jaksanu olla.  Tänään tuntuu olo jo paremmalta. (Otinkin tossa jo päiväunet...) Iltavuoroon pitäis taas kohta lähteä.  Koululaiset ei oo viel saanu. Lapset on nyt sitte kaikki ottamassa rokotteen. Myös Nekku, pitkin hampain. Enempää en asiasta ja sen tarpeellisuudesta kommentoi.

Sukat on edenny tasasen tappavaa vauhtia ja joulupukin konttiin menossa oleva villatakkitilaus takakappaleen puolvälissä.  Yhet hanskalapaset vetelee myös viimemetreillään. Tää kuva on villatakista, mut eihän tossa mustassa värissä oikein noi pompulat erotu. Näkyy varmaan paremmin tässä aiemmassa versiossa.

taka%20005.jpg

Joulua olen sen verran miettiny, että mitä ruokaa olis jouluna. Tai oikeastaan haluaisin tehä laatikoiden tilalla ihan vaan porkkana ja lanttukuutioita höyryttämällä. Bataatista vois sit tehä vaikka ihan laatikon. Siitä tykkäsin aiempina vuosina. Se kinkku on kait tulossa myös. Se on aina miehen heiniä se. Sit meil on aina lipeäkalaa ja perunoita ja valkokastiketta. Joskus myös karjalanpaistia. Rosollia pitää olla ja jotain vihersalaattia ja sienisalaattia. Sipulitomaatit on aina nuoremman pojan toive, joskus on myös herneitä. Ja tietysti juustolajitelmapakkaus, josta on salakavalasti tullu perinne.

Kahvipöydässä ois kiva olla jotain herkkua, kakkua tms. Pipareita varmaan tehään, tortuista en niinkään perusta. 

Onko teillä mitään kivoja vinkkejä/ linkkejä jouluruokia ajatellen? Tai mitä teillä yleensä syödään jouluna? Toivottavasti ei ollu liian laaja kysymys :D

Mukavaa keskelviikkoa kaikille!