Terveisiä sairaslomalta. Tää päivä on saikkua ja huominen onneks vapaata. Joku riiviö on iskeny minun mahaan. Ei ripaskaa, ei oksennusta, mut maha kipee. Aika kuluu tosi hitaasti, eikä oikein mitään voi/ jaksa tehä. Tänään sentään pystyn olla pystyasennossa.  Olin ihan varma, et se on siitä sydänlääkkeestä, mut vaikka jätin sen jo poiskin, niin ei auta. Alkaa olee olo semmonen, et yks paikka kun alkaa remppaa, niin lisää tulee ropinalla.  Ei oo jaksanu ees käsitöitä tehä.  Se siitä valituksesta.Päättämätön

Otin tän kuvan tulossa olevasta angoraRevontulesta, jota aloin tekemään heti sen punamustan jälkeen, kun totesin, että semmoseen voin käyttää niitä angoralankoja (vaikka ne pölisee edelleen ihan julmetusti).

malli%20014.jpg

Värit on vähä erikoiset, johtuen siitä, mitä varastostani löytyy ja kuinka paljo mitäkin. Yllättävän vähän menee aina yhteen raitaan. Saatan saada vielä kolmannenkin huivin. Toi siniseltä näyttävä ei oo kyllä sinistä, vaan enempi vihreään vivahtavaa.

Ostin uuen Ottobre -lehenkin jostain syystä. Olihan siinä jotain paitojen kaavoja, Nekun kokoakin.  Kukahan ne ompelis... Jos vaikka iskis kipinä. Yhteen kun saa kaavat piirrettyä ja jos ompelut onnistuu, niin sithän niitä samanlaisia voi taas tehä vaikka useamman.

Nyt täytyy taas vaihtaa paikkaa, kun alkaa käydä olo tukalaksi. Kuulumisiin!