Joku aika sitte ihmettelin, miten syyskuu meni niin äkkiä ja oltiin jo lokakuussa. Nyt sekin on jo puolvälissä!!  Töissä menee aika ihan kivasti ja sen jälkeen päivän pakolliset menot ja kotityöt. Eipä siinä paljoo puikkoja oo ehtiny heiluttelemaan. 

Vähän kuitenkin. Hymy  Uusimmasta Novitan Talvi -lehestä löysin kivat säärystimet. Ne tein kerrankin ihan määrätystä langasta, eli Isoveljestä.  Minusta nää on tosi kivat. Käytin 5½ puikkoja ja lankaa kulu 195g.  Pidän nää itse, mut on sen verran napakat, että luulen Nekunkin voivan niitä halutessaan käyttää. Pituuttakin on reilusti.

s%C3%A4%C3%A4rystimet%20-10%20N.jpg

Meil on nyt kaikki muut kuumehtinu, paitsi miä. Nekku tuli perjantaina kipeäksi.  Just, kun heidän koulunsa (musiikkiluokat) sai pidettyä syyskonserttinsa.  Tää tauti tuntuu kuitenkin menevän suht nopeesti ohi. Kova kuume, joka kestää päivän, tai pari. 2 lapsista on oksentanu kerran sairastaessaan. En tiiä voiko semmosta mahataudiksikaan sanoa, kun ei kuitenkaan tuu ripaskaa toisesta päästä.

Suunnittelen taas kuivaruokakaapin ja pakastimen tyhjennyskäyttöä (ei se koskaan onnistu) ja meinaan tehä kaupan valmiille torttupohjalle jonkin virityksen omena-kanelikiisselin avulla. Päiväkahvin keittoon siis!