Aikamoista menoa on ollu viime aikoina.  Viime viikko oli pelkkää aamuvuoroa ja eihän meikäläisen fysiikka semmosta kestä.  "Pääsin" vielä ylimääräsesti töihin viikonlopuksi; puolikkaisiin aamuihin, eli ihan samat aamuherätykset taas. Sairaslomalaisia vaan riittää ja riittää. Jonkun töissäolijoista pitää sitte aina paikata näitä poissaolijoita.  En tarkota arvostella sairaslomailijoita. Silloin pitää olla pois, kun itestä niin tuntuu. Niitä sijaisia vaan ei tunnu löytyvän.

  Perjantaina iskikin sitte taas migreeni. Söin urakalla kymmenen euroa kappale maksavia migreenilääkkeitä ja muitakin lääkkeitä, mitä käsiin sain (no ainakin melkein. Onneks sain uuen reseptin migreenilääkkeisiin, niin kelakin korvaa jotain).

Tänään ilouutisia: a)huomenna on vapaapäivä b)sain hierojan huomiseksi!  Nyt kuulostaa hyvältä! 

Tänää ois ollu Korian neuletapaaminenkin, mut en päässy, kun oli yhtä aikaa soittokeikka. Esitys meni oikein hyvin. Soitettiin Kuinka rakkaus alkoi ja Frenesi.  Meillä on suunnitteilla omakin konsertti tai tanssiaiset kevätpuolella.  Vaikka meil on laulusolisti omastakin takaa, niin tarkotus ois kutsua joitain ulkopuolisia harrastelijoita vielä laulamaan pari biisiä per nenu. Yks on jo itse asiassa löytynykin.   Vaikka musiikillinen lopputulos on tärkeää, niin vielä tärkeämpää on se, et meiän soittoporukalla on mukavaa olla yhessä ja harjotella kappaleita.

Viikonloppuna oli miehen synttäritkin ja hän sai mm. tällaisen lahjan.

pampulat%20035.jpg

Avattuna paketti näyttää tältä.

pampulat%20038.jpg

Eli sytytysruusukkeita. Osa on käpyjä ja osa munakennopahvista tehtyjä. Miehen sisko oli näitä väkertänyt.

Olin viikonloppuna niin sekasin, että tuli toi pyhäinpäiväkin jo vietettyä.  Illalla käytiin lauantaina vielä Nekun kanssa vähä kävelyllä ja Nekku siinä pulisi omia juttujaan. Hän totesi, että Halloweenina on aina vähän pelottavaa, etenkin, kun on käyty sielä hautausmaalla aikasempina vuosina.  Minä siinä havahduin, että hautausmaa on unohtunu! Ei muuta kun kynttilät kyytiin ja mentiin viemään haudoille kynttilöitä. Sielä oli kaheksan aikaan paljo kynttilöitä, koska pyhäinpäivänähän on tapana viedä valoa haudoille.  Seuraavana päivänä tajusin kalenteria katellessa, että eihän siinä puhuta mitään pyhäinpäivästä?  Vilkaisu marraskuulle ja sielähän se on; ensi viikonloppuna.YllättynytKyllä se hetki on sitte kummallinen, kun tajuaa että jotain on taas menny pieleen.