Viime aikoina olen bloggaillu kaikkea muuta kun lanka-asioita. Nyt on valmistunu miesten villasukat, joita tein pitkään ja hartaasti. Lanka on 7-veikkaa ja kulutus 135g. Koko 43. Raidat on harmaata.

villasukat%20koko%2043%20-11%20001.jpg

Minulla on se viime vuodenvaihteen lankalaskentakin vielä tekemättä. Ei oo huvittanu. Siispä en tee. Teen sitte kun huvittaa.  Violetti tunika on kutakuinkin valmis, kun vain keksin jonkin vyöntapasen siihen.  Nyt alotin kattelemaan vauvaneuleita, kun niille olis tarvista tulevaisuudessa. Ei tosin meillä. Jalka suussa Onneksi.

Muu perhe alottelee lomanviettoa, mut minulla on ihan normisti töitä.  Pojat menee kyl muutamaks päiväks töihin, kun sattuivat semmosta saamaan. Kesätyön ettiminen on vielä ihan auki. Ite kun oli ton ikänen, oli hirveen tärkeetä päästä töihin, että sai omaa rahaa. Missä on nykynuorten työntekohalut???  Eipä niitä kotiin tulla tarjoamaan. Onko teillä millasia kokemuksia nuorison kesätyöasioista? Paitsi että niitä on vaikea saada.

Pitää muuten kehaista veljeäni, kun se kertoi tekevänsä villasukkia!  Syystä, että sattu mainitsemaan ääneen, että kait sitä nyt yhet villasukat osaa tehä.  Viimeks kun nähtiin, oli toinen jo melkein valmis. Hyvä, hyvä!!