Kirpparireissulta jäi käteen muutama kirja ja verhokapat; 2 kappaa makso yhteensä 4 euroa, eli olihan se pakko ottaa, kun halvalla sai! :)

bggb%20004-normal.jpg

Nää VIHREÄ -ruudulliset kapat, joissa on pieniä punasia sydämiä ( en siis ole vihreän ystävä, vaikka en oikeastaan usko tohon juttuun enää itekään. Näköjään maku voi muuttua. :D ).  Minulle tuli heti mieleen joulu ja keittiö. Meillä laitetaan kuusikin aina keittiöön, joten vihreää on sitte muuallakin. Lisäksi näissä meiän tapeteissa on vihreänvivahteita. 

Ensin laitoin vain kapat ikkunaan. Sitte päätin, että tulkoon nyt sitte se joulukin samaan syssyyn, eli laitoin päälle vielä noi vanhat minikorkeat kapat. Nää sopii minusta yhteen kun nakutetut! 

No sitte aloin tietysti vaihella joulusempaa muihinkin huoneisiin. Olkkariin tuli punaset sivuverhot ja virkatut kapat, joihin on kiva ripustella jotain roikkuvia joulukoristeita, kuten tähtiä. 

Makuuhuoneeseen verhoja valitessani tajusin, että vanhan ruskean verholaudan, jota olen aina inhonnu, vois päälystää jollain. Mies vielä autto ja irrotti laudan kokonaan.

bggb%20001-normal.jpg

Kaivelin yhtä muovipussia, jonne oon säilöny kaikenlaisia vanhoja tapetteja, joita vois käyttää vaikka askarteluun. Olin aatellu päälystää tän kokonaan jollain vaalealla tapetilla. Ei ollu oikein kivaa, mut sit löysin tän leveän boordinauhan, jonka hyväksyin. 

bggb%20007-normal.jpg

Ei tää nyt kokonaisuuteen täysin sulaudu, mut ompahan taas vähä piristystä tähän huoneeseen. Meil on vanha omakotitalo, jossa on vuosien varrella kaikki huoneet remontoitu. Kaikki paitsi tää yks huone, koska sillä ei oo ollu olevinaan mikään kiirus. Suunnitelmia on ollu kyl monenlaisia, mut mikään ei oo tuntunu oikeelta.  Ehkä sit, kun täälä asuu vähemmän porukkaa ja huoneita voi jaella vähä toisella tavalla.  Itse asiassa yksi lapsista lähti ihan kirjaimellisesti tänään omilleen. 

Tiiättehän sen Speden mittatikkusketsin, jossa pullaa ja kahvia ei oikein saanu koskaan loppumaan samaan aikaan ja toista piti aina ottaa lisää toisen kaveriksi. Tässä tapettijutussa kävi nyt vähä samoin. Olin sekotellu vähä liikaa tota liisteriä, joten piti miettiä, mihin muualle sitä vois käyttää.  Pyörin ja totesin, että vanhat kaapit vois kaivata myös vähä piristystä. Niinpä vetelin boorda vielä pienten yläkaappien ylälaitaan.

bggb%20009-normal.jpg

Tällasta kaikkea olen siis puuhannu, mut sitä yhtä asiaa vaan en saa tehtyä. Oikein tuntuu, että tahallaan lykkään sitä. Nimittäin kuntoutukseen lähtö on todellakin maanantaina ja pakkaaminen ei oo viel ees alkanu. MIÄ OIKEESTI INHOAN PAKKAAMISTA. Tuntuu että saan hirveän stressin jo ajatuksestakin. Huomenna varmasti otan jo aamusta hommakseni pakata.....