Nyt loppu sienestys!!  Kävin viimeks viime lauantaina ja eilen venytellessä huomasin, että mikäs minulla navassa on. Onkos siihen nyt noin äkkiä kasvanu luomi??  Se oli vähä lerpallaan ja aattelin, että se on vähä revenny ja aloin repiä sitä pois. SE HARAS VASTAAN!!!!!  Siis minun navan kupeessa oli punkki!!!!!!Huuto Tietenkin siitä jäi osa ihon alle.  Aikani panikoituani  tuli mieleen kutina, jota oli ollu selän puolella jonkin aikaa. Äkkiä peili käteen ja mikäs se siellä; PUNKKI.  Sit tuli jo hätäpaniikki ja pyhkäsin sairaalapäivystykseen, jossa hoitsu otti vastaanräpistelevän punkin pois ja kaivo vielä navan puoleltakin sen edellisen jämän.

Vieläkin ällöttää!!!!! Olin kävelly lemmikkipunkkeineni jo muutaman päivän töissä ja ne oli nukkunu min sängyssä ja ollu tyytyväisiä. Edes suihkussa en ollu nähny sitä napakorua. Miten en tajunnu niitä aiemmin. Käsittämätöntä!!!!

Sanoin lääkärille, että jos vaan annat antibioottikuurin, niin oisin mielissäni.  Se kirjotti sen minulle matkaan.  Nyt sitte 2 viikkoa kuuria kolmesti päivässä.

VAROKAA PUNKKEJA!!!! (vaikka ne on kyl aika uskollisia lemmikkejä....)