Sain anopilta nätit kassit! En osaa selittää miten nää on ommeltu, mut jotain tilkkutyötekniikkaahan näissä on käytetty. Anopilla riittää kärsivällisyys moiseen näpertelyyn.  Minulla ei varmastikaan. Otsan rypistys Nää on kumpikin semmosia, että ne voi kantaa olallakin. 

mekko-11%20015.jpg

En tainnu vielä kertoakaan siitä, kun kävin liivikaupassa, saatuani vinkin litistävistä alushousuista? Nolostunut Kokeilin pöksyjä, tuubimallista litistäjää ja olkaimellista alushamemallia. Eihän niistä mitään apua oikeasti oo. Tuli makkaroiden lisäks vielä tukala olokin. Kyllä se  niin on, että vatsalihasliikkeet on ainoa vaihtoehto.  Olen jo yhen kerran tehnykin niitä! Olikohan se viime viikolla...

Tietääkö kukaan, kuinka paljon makaronisalaattia voi kulua 60 ja risat hengen juhlissa?? Montako ämpärillistä sitä oikein pitää tehä? Sitähän voi kulua illan  mittaan vielä uudemman kerrankin.

Kyllä huomaa, että jotain tapahtuu. Ensin työputki, sitte juhlat ja muut sämpläykset.  Olen useana yönä kävelly taas unissaan, ettien milloin lusikkaa, milloin nuottitelinettä ja välillä piti vastailla puhelimeenkin. Viime yönä näin useaakin unta töissä ja konsertissa olemisesta. Huilukin käänty kesken soiton ihan väärinpäin!! Noloa. Yllättynyt

Viikonloppuna oli ilo tutustua pojan kaveriin, joka polkaisi Espoosta tänne meille (meni n.9 tuntia).  Harvoin näkee noin ulospäin suuntautuvaa nuorta miestä. Ja käsityöihminenkin vielä!