Voi että kesti tän ponchon valmistuminen! Puol vuotta! Alotin tehä tätä syksyllä ja tarkotus oli laittaa joulupakettiin. Ei mitään toivoa. Helmikuussa oli saajalla syntymäpäivät. Ei ehtiny siihenkään. NYT sen sijaan on valmista!!

Tämän ponchon tuleva omistaja anto minulle ohjeen, joka löytyy ET -lehestä 1.9.2010.  Enhän miä tietenkään sen ohjeen mukasesta langasta tehny. Tää on Puroa , jota kulu 335g, puikot kutoset. Neule oli lievästi sanottuna ärsyttävää; 2 nurin yhteen, seuraava silmukka neulotaan 3 kertaa, vuoroin nurjaa ja oikeaa. Toinen puoli nurjaa. Tässä tehtiin 2 tommosta kaistaletta, 70cm pitkiä. Ne ommeltiin yhteen sillai kivasti pää/sivu ja keskelle jääneestä aukosta poimittiin silmukat korkeaa kaulusta varten.  Lopputulos on ihan kiva, vaikka tää lanka ei ookkaan min suosikkiväristä.

Ette kuulkaa voi kuvitella millasen hermoromahuksen sain tossa yhtenä päivänä! Tein näyttöviikolleni tavotteet valmiiksi, eli useampia sivuja, vaikeasti avattavia juttuja käytännön ajatuksiksi muutettuna. Tallensin teosta useita kertoja välillä, kun pelkäsin sen häviävän. Lopulta kone teki jotain ihan ihmeellistä ja homma katos!!! Ei niitä ikinä enää löytyny. Jälelle jäi vain 1/10 osa kirjottamistani jutuista. Tunne oli sanoin kuvaamaton. Siitä sitte myöhemmin oli taas alotettava koko homma uudelleen.  Onneks ne on nyt tehty ja oottelen opettajan ja tulevan ohjaajan hyväksyntää. Toivottavasti ei mee homma taas uusiksi...    Muitakin kirjallisia juttuja olis vielä tekemättä homman puitteissa.

Nyt täytyy painua pehkuihi, että jaksaa taas aamulla herätä töihin.  Kiitos ihanat immeiset, ompa ihanaa, kun käytte täälä minua moikkaamassa.