Alkohan se loma viimeinkin. Sen piti alkaa jo eilen, mut töissä oli tosi paha työvoimapula, joten siirsin alkua päivällä. Kuitenkin siitä päätettiin vasta eilen, joten kerkesin koko alkuviikon laskeskella jälellä olevia työpäiviä ennen lomaa. Siitä vai mistä johtuen olin viime yönä täysin sekasin, enkä tajunnu yhtään missä olen ja mitä tapahtuu. Työpäivä tuntu kilsan pituselta ja nyt ei oo yhtään lomafiilis. Kaipa se sieltä taas ennen töihin paluuta ilmaantuu.

Viime mökkireissulla löysin ulkovarastosta tämmösen lootan.

 

Sain tän pienenä tätiltäni, joka sai sen toiselta sukulaiselta, joka isältään, joka jostain mistä lie. Alun alkaen tää oli matkalaukku. Sittemmin sinne joku keksi upottaa myös täytettä.

Tää on ihan soiva peli! "lyömä" on kuitenkin vähä kärsiny historian havinoissa. Tuola pohjalla on lisäksi irtonaisia ksylofininpalasia jostain muusta soittimesta. Ulkonäkö on aika kärsiny, lukko ja kahvakin on rikki. Kylhän miä tiesin, että tää oli sielä varastossa, mut nyt kun näin sen taas, niin minuun iski se inspiraatio. Sitä en tiiä millon se toteutuu, mut kotiinhan tää piti raahata nurkkiin pyörimään. Toi päälimuovi on semmosta itetarttuvaa, jota ostin aiemmin Etolasta muuhun tarkotukseen. Lukon vois varmaan korvata jollain konstilla, kahvasta ei oo viel havaintoo.  Olen testannu tän ja ainakin siinä toimii Oi Emma Emma, muutama euroviisu, Täälä pohjantähden alla, Eput, Maailman toisella laidalla jne. Pidin itse asiassa toivelaulukonsertin.

Jaahas. Ei päässy Suomi Euroviisufinaaliin. No ihan rehellisesti sanottuna en niin uskonukkaan. Paljo enempi minuu surettaa Montenegron tippuminen; Euro neuro.... Miksiköhän minuun vetoaa aina noi hiukan omituiset kappaleet?

Saa nähä mikä maa voittaa. Ruotsi oli järjestäny kuulemma jo pientä skandaalinpoikastakin, ja ilmassa oli diskaamisen tuntua. Sielä oli laulaja kommentoinu järjestäjämaan ihmisoikeuksia.

Nyt alan ettimään sitä lomafiilistä, alkaen ikkunanpesusta jne.

Edit: Pakko lisätä, kun sain niin tarkkaa tietoa Marilta. Tämä ei siis ole ksylofoni, vaan kellopeli. Ksylofonissa on puiset laatat ja metallofonissa metalliset. Pientä metallofonia kutsutaan kellopeliksi ja "lyömä" on malletti (tätä sanaa en ollu ikinä kuullukkaan). Mietinkin kummaks tätä vekotinta nimeän mut päädyin virheellisesti ksylofoniin. Kiitos tiedosta!