Olipa kiva kaivella tänää postilootasta uus Moda. Se on ollu kaupoissa jo joitain päiviä. Minulla on joku maanisvaihe vissiin töissä, kun en tunnu ehtivän kunnolla kotii lähteä ja olen ihan väsyny (tietysti, kun on aamuvuoroja ja inhoan aamuherätyksiä).

Kahvikupposen (-mukisen) ääressä lueskelin lehteä ja aika kivojakin juttuja oli.

*Noi ukkohousut ois aivan ihqut, mut en taida osata tehä oman kokosia. Saatiin töissä uusia työvaatteita ja miä olin tilannu housut, kun kerrankin sai asiallisen näköset. Pientä pelkoa oli kotona niitä sovitellessa, että mahtuuko ne enää kiinni, kun oli niin pitkä aika tilaamisesta... Ei se ihan aiheetontakaan ollu, mut kyllä niitä voi kuitenkin pitää.

*"hirmuisen ompeluinspiksen" riivaamana iskin silmäni myös sivulla 17 olevaan neulosmekkoon. Ompas jotenkin kivan näkönen malli! Mut pitäis varmaan käydä sielä kangaskaupassa...

*Sivun 19 (malli 3) valkonen bolero on tosi kaunis! Se pitää laittaa hautumaan.

*Malli 10 neulepipoa vois varmaan käyttää syto-ohjeena

*malli 19; huivi-pipo -setti on kaunis. Hautumaan.

*Aukeaman 44-45 kämmekkäät ja kynsikkäät pitää laittaa tehtävien listalle. Lippapipokin on kiva.

*malli 51, pitkä harmaa neuletakki pistää myös mukavasti silmään. Sitä pitää vielä syynäillä tarkemmin.

*lehessä oli myös muutama kiva lastenneule, lähinnä tyttöjen, mut ei oikein koot täsmää.

Lähen harvoin mihinkään tapahtumiin, tai konsertteihi, mut eilen lähin ja se oli onni! Oli ihan  mahtava Tattoo -konsertti!!  Solisteina oli Antti Tuisku, Sara Aalto ja Jaakko Ryhänen. Konsertti ois ollu ihan loistava ilman solistejakin, koska puhallinmusiikki on lähellä sydäntäni. Ei minul kuitenkaan oo mitään Anttiakaan vastaan. Se vähän nauratti, kun vieressäni istu rivistö pukupäälisiä iäkkäitä herrasmiehiä, jotka eli konsertissa mukana eri kommentein. Antin ilmestyessä lavalle harmaissa housuissa ja hihattomassa lievetakissa sai yhen heistä lausahtamaan: Onko se laittanu Lotta-puvun päällensä??

Ensi kesänä on taas Hamina-Tattoo 29.7.-5.8. Tänä vuonnahan sitä ei ollukkaan, kun oli välivuosi.