Mustaa on tosiaan vaikea kuvata.

Lanka on Softya, joka on iiiiihanan pehmosta! sitä kulu 390g, puikot 8 kokoa. Tein pyöröillä edestakasta neuletta, kun ne on kevyemmät pidellä käsissä, kun pitkät puikot. Ihan heti en kuitenkaan samaa toista. Hermo meinas mennä, kun silmukat jäi jatkuvasti kiinni siihen puikon ja siiman yhtymäkohtaan. Loppuun saakka kuitenkin taistelin niillä samoilla.

Takaosa on pitempi, kuin etuosa, tai reunus menee sillä lailla pyöreesti tuolta eestä.

Softy%20-villatakki%20%20N-11.jpg

Mallihan löytyy Novitan syksy 2006 -lehestä. Se on tehty Teddylle, mut eihän nyt samaa lankaa voi käyttää, kun ohjeessa!  Tein kokoa L ja siitä tuli sopiva. Isoon reunukseen tein yhen lenkkikerroksen enemmän, kun ohjeessa ja hihoihin vain yhen, vaikka ohjeessa oli 2.

Tästä tuli heti pyyntö tehä toinen samanmoinen. Täytyy katella, saanko tehtyä. 2 samanlaista peräkkäin on aina jotenkin takkusta tehä. Toisaalta oli aika nopeeta isoilla puikoilla ja paksuhkolla langalla.

No puhutaanpa vaikka vielä tosta blogilistatoiminnasta.  Minulla ei ainakaan enää näy tummemmalla ne blogit, jotka on päivittyny ja joita en oo viel käyny lukemassa. Jos jää useampi päivä väliä, niin tosi vaikea muistaa, mitä on jo lukenu ja mitä ei.  Toisekseen oma blogini ei ainakaan enää avaudu suoraan siihen infosivulle, blogissani olevasta linkistä, vaikka olen uudistanu linkin.  Mitenkäs teillä homma pelittää?