Vihdoinkin on eka varsi valmis sukista, joita Enkuli antamansa arvontavoiton yhteydessä suositteli.   

Malli Viking Ugla 

Epäröin pitkään, arvaanko alottaa, kun mulla on nää kirjoneuleet aina vähä hankalia ja lopputulos kiristävä tai löysä. Lisäksi malli on englanniksi. Päätin kuitenkin tarttua haasteeseen. Käytin mustaa Woolia ja Enkulin antamaa värillistä Fabelia. Ihan loistava idea yhdistää mustaa kirjavaan, se täytyy myöntää. Musta nousee selvästi esiin värillistä taustaa vasten. 

Aluksi tein oman pään mukaan resorin sukan suuhun ja sit aloin seurata kaaviota. Ensin se onnistu telkkua katellen sohvalla, mut sittemmin rivien sekaantuessa oli pakko siirtyä pöyän ääreen ja käyttää viivotinta apuna. Siksikin tää on edenny niin hitaasti, kun en voi tehä tätä kun pöyän ääressä. Olen välillä tehny muita juttuja telkkua katellessa ja kyläillessä. 

lop%20001-normal.jpg

Kuva on hieno, tykkään pöllöistä. Neulominen on tosi hidasta kahella langalla. Langanjuoksut on pääasiassa tosi lyhyitä. silti tajusin jossain vaiheessa, että ei tää ainkaan näin puikoilla ollessa min jalkaan mene. Neulon taas liian tiivistä? Onneks perheessä on sirompakin jalka. :)  Jalan omistaja on jo himoinnu näitä sukkia itelleen. 

Seuraavaksi vuorossa kantapää, jonka aattelin tehä taas oman mielen mukaan ja jatkaa sitte taas kuviota jalkaterän päällä.