Tervehdys teille kaikille jotka täällä jaksatte käydä kurkistelemassa joko useammin, tai satunnaisesti. Päivitykset on olleet aika harvassa jostain syystä. Käsitöitäkään ei niin hirveän paljon ole syntynyt. Olen istunu tosi usein sohvalla täysin toimettomana ja katellu Ruotsin Alexander-kokkia laittelemassa kuppiloita kuntoon siellä päin maailmaa. 

Nyt ois taas aika laitella joitain juttuja kasaan vuosikatsausta ajatellen, mut niistä ehkä vähän myöhemmin. Haaveilen jopa inventoivani lankavarastot pitkästä aikaa. Olis täys mahollisuus saada käyttööni huone, jonne veisin ompelukoneet, langat, kankaat jne, sekä tietty semmosta varastotilaa toivon mukaan. Kodinhoitohuone on ollu tähän asti aivan täynnä. Meiltä on siis yksi lapsista muuttanu omaan kotiin ja yks huone jääny tyhjäksi. Nekku aikoo muuttaa sinne ja sielä onkin nyt tapetointi meneillään. Nekku ei jostain syystä tykänny rekkaboordeista... :) 

Miä saan sitte aikanaan Nekun huoneen käyttööni, kun sieltä viimenään saadaan tavarat ojennukseen. Osa täytyy varmaan laittaa kiertoon ja ihan varmasti jää nurkkiin pyörimään jotain tarpeetontakin, kun sitä tilaa nyt kerran on vähä enempi. 

Uus vuos meni rauhallisissa merkeissä. Työpäivän jälkeen käytiin kattomassa kaupungin ampumat raketit, tehtiin ruokaa, lähetettiin kiinalainen lyhty, valettiin tinaa jne. 

Minun tina rävähti aika hajalle. 

nui%20044-normal.jpg

Tää kertoo varmaan siitä, että minul on aina monta asiaa meneillään yhtä aikaa, sekä töissä, että kotona. Välil saa hirveesti aikaseksi ja välil tuntuu, että pää hajoo siihen stressiin.  Kaikkein hienoin oli kuitenkin toi tossa keskellä. 

nui%20043-normal.jpg

Nekku sai tämmösiä vähä eläimellisiä muotoja, joissa oli myös jonkin verran rahaa (toisin kun mulla...).

nui%20053-normal.jpg

Mies tais saada enteen tulevasta kalareissusta. Tää on niin ruman näkönen kala, että on varmaan kissakala. 

nui%20050-normal.jpg

Tästä se nyt taas pyörähtää uus vuosi käyntiin. Yritetään pitää ryhti hyvänä, aivot kunnossa ja luovuus valloillaan!!!