Jotain näköjään valmistuukin. Minul on niin monta käsityötä kesken, että hämmästyttää, kun joku myös valmistuu. Monessa työssä on viimeistelyt tekemättä; peukalot, reunukset, päättelyt tms. 

Tää Superba Safari -lanka on niin riittoisaa, että se ei lopu koskaan. En uskaltanu näihinkään sukkiin tehä pitempiä varsia, kun aattelin, että lanka saattaa loppua kesken. Vaan eipä loppunu. Mulla on sellanen mielikuva, että olen tehny tästä kerästä jo aiemmin yhet junasukat. Vieläkin sitä jäi. Sukkiin kului 55g.  Neulepinnan väritys on aika kiva. Kerästä ei näissäkään saanu oikeaa mielikuvaa. Puikot nro 3. Silmukoita puikollaan 16. Sukan päällä kavensin kiilakavennuksissa enemmän, lopputulos 16-14-14-16, jotka tasasin kärkikavennusta tehdessäni. Itselleni vähän muistiksi, jos satun näitä myöhemmin ettimään. :)

2015-04-26%2016.57.09.jpg

Aiempaa huivia alotellessani en viittiny kaivaa vyyhdinpuita esiin ja hartiat meni ihan jumiin tuolin selkänojien kanssa pyöritellessä. Nyt päätin vaivautua raput alakertaan hakemaan ne vyyhdinpuut ja sain kerittyä 2 vyyhteä ihan tosta vaan. Kerimälaitekin pääs käyttöön. Niin sitä vaan pitäis vähän vaivautua, eikä laiskuuttaan yrittää jotain vippaskonstia. Aikaa kulu ehkä kymmenesosa aiemman vyyhden kerimisestä....