Nyt on täysin valmiina sieppari, jota oon tehny hissukseen jo useiden päivien ja jopa viikkojenkin ajan. 

Marjaanan%20unisieppari%20-15.jpg

ihan mielettömän hienoa, kun saa aiheen ja alkaa sitä sitte työstämään ensin ajatuksissa ja pikkuhiljaa siirtyy tekemään. Alotin tuijottamalla tulevan omistajan moottoripyörän kuvaa. Sit sain apua mieheltäni, jonka kanssa piirrettiin kaikki oleelliset osat, niiden koko ja asennot . Ensimmäinen työ oli piirtää renkaat mustasta pahvista, rei´ittää se sopivasti, jotta sain pinnat paikoilleen hopeanvärisellä virkkauslangalla. Renkaat, tarkotuksella eri kokoset sain pullistelemaan laittamallla niiden sisään paksua nyöriä. 

Renkaista siirryin etuhaarukkaan, joka tietysti piti olla "kromia". Vääntelin ensin aihion rautalangasta ja päällystin sen sitte virkkaamalla. Käsikahvoiksi löyty mustat putkilohelmet ja peileiksi sydänglitteriä.  Lamput helmistä. 

Seuraava homma oli bensatankki. Sylinterit piti tehä kahteen kertaan, kun ekat oli liian isot. Moottori oli taas helpompi niiden alle.  Satula vielä muotoon virkaten.  

Seuraavaks kasasin osat rautalangalla ja langalla. Koska kyseessä on koriste, eikä sitä hiplata, ei kiinnityksellä ollu niin hirveen suurta tukevuusväliä.  

Takana nahkalaukut, joissa niittejä (glitteripisaroita). Laukut tein keinonahasta ja kiinnitin takapyörään, kuten rekisterikilvenkin. Pyörällä ei siis voi ajaa, kun rekisterikilpi on takarenkaassa kiinni. :) Ai ei muutenkaan vai. :)

Tämän jälkeen tein kriittisen virheen näyttämällä moottoripyörän kuvaa innostuksissani muillekin.  Silloin nimittäin meinas inspiraatio karata ja työn loppuunsaattaminen olikin sitte hitaampaa. 

Roikkuvat jutut oli ensin vähä hakusessa. Kypärä oli aika selvä juttu, mut mitä muuta? No tarvitaanhan avaintakin. Metallirenkulat näyttää vähä remontilta. Höyheniä siepparissa pitää olla sen takia, että niitä pitkin ne huonot unet, tai mitkä nyt sitten lieneekin, valuu maahan.  Päättäköön tuleva omistaja, mitä tää sieppari sieppaa. :)

motskariamigurumi%20-15.jpg

Mukavinta oli yhdistellä erilaisia materiaaleja; pahvi, keinonahka, langat, helmet, rautalanka, vanu, piippurassi (toisella puolella pakoputkina), napit. Minusta tää on vähä amigurumityyppinen? En oo koskaan tehny amigurumeja, mut jotain tällastahan ne on, pienoismalleja, jotka on langasta väsättyjä. täs nyt on vähä muitakin osia, mut pääasiassa kuitenkin lankaa. 

Kyllä moottoripyörien rassaaminen onnistuu naisiltakin!!