Kyllä täytyy taas todeta, että sisäinen askartelijani on kadonnu, jos sitä on koskaan ollukkaan. Aina vaan enemmän olen puuhannu lankojen kanssa, ja askartelukaappi räjähtää käsiin, kun sielä on niin paljon tavaraa. Eilen etin kuumaliimapötköjä ja jouduin vääntämään koko kaapin, eikä löytyny. Melkonen määrä muuta tavaraa kyllä löyty. Ne oli sitte siinä sängyn päällä ilosesti levällään, joten tuli vähän tehtyä katselmusta, mitä sieltä oikein löytyy. 

Kuumaliimalla oli tarkotus kiinnittää vähän etikettiä näihin vanhoihin oliivipurkkeihin.

bbb%20004-normal.jpg

Tavallisella liimalla tussasin aikani, kunnes heitin koko etiketin roskiin. Olin ehtiny jopa virkata siihen hienon reunuksenkin. Ihan hirveä. Luulen, että pidän nää nyt ihan näin vaan. :)

Purkit on muutenkin ihania. Rakastan siementen rapinaa ruoassani. Siksi purkit auringonkukansiemeniä, sekä kurpitsansiemeniä varten. 

kuu%20001-normal.jpg

Sanotaan, että lemmikit alkaa muistuttaa omistajiaan. Meiän gerbiilit ja kääpiöhamsteri ei oo kyl suoranaisesti minun lemmikkejä, mut kyllä tässä "mummikin" jo alkaa muistuttaa pikkusia. Siemeniä syö koko porukka. ;D

Kellarista löyty yks säilöntäpurkki. En ees muista mitä tässä on aikanaan ollu. Ehkä karamelliä. 

kuu%20005-normal.jpg

Alaosaan mahtu omppukynttilöitä. Yläosa jäi jotenkin tyhjän näköseksi, joten avasin senkin ja laitoin sinne kullanväristä koristesoraa. (ja persimonit on min herkkua!). 

Tää juttu menee nyt ihan purkkiin. Seuraava kuva käsittelee tietysti myös purkkeja.

mmm%20002-normal.jpg

Pakottava tarve oli askarrella ees jotain, niin päälystin sit nää metallipurkit tolla Etolan muovikalvolla. Pari pikku vyyhteä muoviniintä muutin kukkapyörällä koristeiksi. Keskelle laitoin pikku kulkuset. Nyt koristeet on työpaikkani ovessa. Yritin tänään vimmatusti heilutella ovea, jotta kulkuset kilisis, mut ne tais olla sittenkin liian pieniä. Maine sitä vastoin kasvo työpaikalla huomattavasti. Vähän siinä ihmettelivät, mitä se yks sitä ovea reuhtoo. ;D