Eilen tuli tilaus Esteriinalta. Unohin kuvata sen,  ennen kun järjestelin lokeroihin... Atsalea iski taas!  Mukana oli kuitenkin lamppuhelmiä, keramiikkahelmiä, puukuutiohelmiä, kuukiviä, korunosia jne. Nekun kanssa päätettiin heti illalla tehä koruja. Kaikista niistä ihanuuksista huolimatta piti minun taas alkaa touhuamaan niiden lajiteltujen muovihelmien kanssa!!  Mut ku ne on niin herkullisen värisiä sielä lokerossaan.

muovihelmi%C3%A4%20ja%20korviksia%20-10.

Heti loppu kullanväriset korviskoukut kesken, vaikka just saapu tilaus! En ollu siis tilannu niitä, vaan kuparinvärisiä, jotka ei nyt näihin sopineetkaan.  Pitää kai harkita uuen tilauksen tekoa...  Nekku on saanu aikanaan useita helmilajitelmia, jotka on sit ollu yhessä purkissa, kunnes lajittelin ne. Siksi kaikista väreistä löytyy myös nuo värilliset sydämet, joista on kiva tehä korvikset.  Nyt siis violetit, punaiset, siniset ja oranssit helmet.  Korvikset sain kivasti kiinnitettyä alumiiniketjun palasella, joka on lilaa sävyä.

Nekku halus ensin korjata veljeltään joululahjaksi saamansa helmet, jotka on ollu välillä palasina. Niskaan on kiinnitetty ns. jatkopätjäketju, joita tuli tilauksen mukana. Lisäksi syntyivät puunoppakorvikset, joissa pieni värillinen helmi alaosassa. Enempää neiti ei jaksanukkaan, kun kuume alko taas nousta.

KUVAA EI LÖYDY.....

Pari lumitähteä on myös käyny läpi valmistumisprosessinsa, eli virkkauksen, venytyksen ja kovetuksen.

lumihiutaleita%20-10.jpg

Malli on sama. Sininen lanka on samaa kun aiemmassa pöytäliinassa. Täytyy sanoa, kun nää on nyt vierekkäin, että kyllä toi valkonen on minusta kauniimpi. Ostin kaikenlaisia nauhoja ja helmiketjuja, kun en löytäny paljettinauhaa käsityöliikkeestäkään.  Ei toi oikealla oleva (jota hädin tuskin näkyy) 5,90e/metri oo käytössä kummosemman näköstä, kun toi halpakaan.

Lunta sataa ja tuuli tuivertaa, eli talvi lienee tullut. Kuinkahan moni on jo käyny hiihtämässä?