Olen vähän huono näissä korttihommissa, mutta jonkinlainen kortti syntyy aina.

h%C3%A4%C3%A4kortti%20H.Kopra.jpg

Minua pyyettii tekemään hääkortti, mut koomista tässä oli se, että en tiiä sulhasen nimeä, enkä ees hääpäivää, joten tekstit jäi aika yleisluontosiksi. 

h%C3%A4%C3%A4kortti%20H.Kopra%201.jpg

Tällä mukaan myös Enkulin musiikkihaasteeseen.

Mulla alko nyt loma. 2 viikkoa oli jo alkukesästä ja nyt toiset kaks. 

Mulle kävi yhtenä aamuna aika ahistava tilanne. Heräsin puol 8 aamulla siihen, että ihan hirvee ääni kuuluu jostain. Luulin, että nyt tuli yleishälytys ja ampasin pystyyn.  Mietin, että onko hyökkäys vai kaasuvaara, vai mikä.  Sit välähti, että ei yleishälytys taidakaan olla ihan ton kuulonen. Seuraavaks aattelin, että onko auton varashälytin menny päälle. En oo koskaan kuullu sen huutavan ja aattelin, että onko siinä tosiaan noin huumaava meteli. Sohin ulko-ovesta kaukosäätimellä, eikä melu lakannu. Sit hyökkäsin yöpaiassa pihalle ihmettelemään tilannetta. Kattelin, josko naapuriin on tullu joku iso työkone, joka pitää noin kamalaa meteliä. Sit tajusin, että ääni tulee meiän pihalta, jossa on remontissa oleva amerikan rauta. Avasin vauhilla etupellin aatellen, että en kyl osaa mitään sille tehä. Olin vähä haistavinani palaneen käryä, joten aattelin sen kohta syttyvän tuleen ja siksi huutaa. Koko ajan pyöri mielessä, että naapurit varmaan kohta soittaa poliisit ja palokunnat paikalle.  Juoksin sisään hakemaan puhelinta ja soittamaan miehelle töihin. Kädet täris, joten arvatkaa osuko valinnat helposti kohilleen.... 

No puhelimesta kuului viimein, että ei saada yhteyttä valitsemaanne numeroon. Yritin useamman kerran ja sama juttu. Vasta sit ilmeisesti heräsin kunnolla järkytyksestä ja tajusin, että sehän on tietysti sen auton äänitorvi, joka huutaa.  Aattelin, että revin sen sieltä irti kokonaan, jos ei lakkaa. Kävin kohottamassa rinkulaa äänitorvenpainikkaan ympäriltä ja kas kummaa! : ääni lakkas. Arvatkaapa olinko helpottunu. Kädet täris viel puol tuntii sen jälkeen.  

Olin varmaan naapureistakin naurettava näky yöpaidassa pihalla juoksemassa edes takasin. :)  Heräsin niin yht´äkkiä, että järki ei vaan pelannu. :) Näin meillä.