Kaivelin askartelukaappia ettien vissiin eilistä päivää, kun silmiin osu kranssipohja, josta olin joskus kuvitellu tekeväni joulukranssin. Mut hei! Sehän oli heinärinkula. Siitähän voi tehä myös kesäkranssin ovenpieleen.  Tämmösen kranssin sain aikaseksi askiskaapin "roinasta". Taas huomasin, että mitään ei pidä heittää pois. Niitä voi tarvita milloin vaan!

kranssi%20032.jpg

Ainoastaan siniset kukat ja ite rinkula oli suoraan paketista. Kaikki muu on otettu talteen jostain vanhasta.

Voisiko joku kallonkutistaja tulkita tän min toissaöisen sekoilun:

Näin unta, että töissä kuljettamani opiskelija oli tullu yöllä meille ja kysyi minulta jotain. Niinpä nousin ylös, laitoin päälle ja menin keittiöön. Enhän voinu keskustella asiasta makuuhuoneessamme, koska mies ois heränny.  Pääsin keittiöön ja kas; aikani pyörittyäni tajusin, että eihän sielä ollu ketään.  Tässä ei ollu vielä kaikki. Tein tän saman tempun 3 kertaa yön aikana!!

Onko minulla vielä toivoa???

Taustatietona voin kertoa, että kotona on ollu kaikenlaista ylimäärästä ohjelmaa iltasin, töiden jälkeen. Sen lisäksi olen 2 viime viikon aikana kulettanu 2 eri opiskelijaa, 2 eri tiimissä,  vieraat asiakkaat ja ens viikolla alkavaa kolmannen opiskelijan näyttösuunnitelmaa tavattuani siirryn kolmanteen tiimiin. Lisään vielä, että 8 päivän työputki.  Olen perjantaina varmaan ihan tööt.

Mutta ei se mitään!! Seuraavana viikonloppuna tulee Euroviisut!!!  Katoin dokumentin Euroviisujen historiasta ja siinä sai välillä nauraa ihan ääneen. Tietysti oli yhteyksiä kylmään sotaan, kapinoihin ja poliittisiin yhteyksiin. Mutta  sosialististen maiden perustettua oman laulukilpailunsa; Interviisut, oli äänestysmalli tämä: puhelimia ei ollu kaikilla, joten jos kappale oli hyvä, niin katsojat laittoivat kotonaan valot päälle. Tällöin sähkölaitos mittasi energiankulutuspiikin ja korkeimman piikin saanu esitys oli voittajaehdokas!! Mahtavaa kertakaikkiaan! Miks tätä ei kokeilla Suomessa??  Toisaalta viimeset esitykset  vois tulla niin myöhään, että valoja tarvis jo muutenkin. Yllättynyt

Hyvää äitienpäivää äideille ja äidinmielisille!!