Vieläkin on mokoma kurkku kipeä!! Kohta 2 viikkoa siitä, kun tulin kipeäksi. Tänään on jo hiukan parempi, mut eilen ei pystyny nielemään kunnolla.  Onneks on ollu pari vapaata, et on voinu huilailla, kuten täälä päin sanotaan.

Meneillään oleva neule oli kiva alottaa virkkaamisen jälkeen. Ei sen puoleen, että virkkaamisessakaan ois mitään vikaa. Ajattelin silmukoita luodessani (290 s ekalla kerroksella), että miten vaikea voikaan olla tasaluvun bongaaminen viimeistään ekan kerroksen jälkeen. Jos on jotain kuviota, niin tossa silmukkamäärässä se on pielessä jo vähintään puolessa välissä. Toisaalta itse huomaa sen vasta kerroksen lopussa, kun silmukat ei täsmää. Vain äärimmäisen kärsivällisyyden kautta voi päästä neuleen alkuun! Tämmöstä filosofista mietintää olen tämän neuleen alotuksessa joutunu pitämään yllä. Jos silmukat täsmää heti, niin se on kun lottovoitto! Monta alotettua työtä on lentäny romukoppaan ja purkuun, kun ne ei yksinkertasesti oo säädyllisessä ajassa "lähteny käyntiin".

Nyt olen päässy jo pariinkymmeneen senttiin ja pitäis alkaa pikkuhiljaa hiukan kavennella. Se mitä tästä tulee (ellen oo jo ehtiny aiemmin kertomaan), jääköön vielä oottamaan tulemistaan. Lanka on taas Miamia, koska sitä sattu olemaan