Loppusyksystä tilasin joitain korunosia, jotka innosti minua tekemään muutamia korujakin niiden tähtikuvioiden lisäksi. Monia osia löytyy kotoa valmiiks, mut ei vaan oo tulle tehtyä niille mitään. Toi rintaneulesysteemi synty jo valmiista osista. Laitoin sen joulupakettiin. 

Muut kaks oli mulle itelleen. Oikein paljon en osaa koruja pitää tai vaihella, joten päädyin tällasiin simppeleihin juttuihin. Noita pöllökuvioita tilasin muutaman ja ne tuntu vähä painavilta korviksiksi. Niinpä tein siitä kaulakorun välilinkillä ja lukkokiinnitteisellä ketjulla.  sininen risti on jotenkin söpö. Se tais olla millefiorihelmiriipus, jos en nyt ihan väärin muista. Laitoin siien vaan nahkanyörin. 

20141220_095237.jpg

Olin jouluaaton vapaalla ja sen jälkeen töitä. Tänään eka vapaa taasen. Eikös vaan kurkku alkanu vihottelemaan eilen illalla. Mikä ihme siinä on, että pitää tulla kipeeksi aina vapaapäivänä, eikä työaikana?? Se on kyl merkillinen kuvio. En oo ees ollu varsinaisesti kipee pitkiin aikoihin.  No en nyt voi kyl sanoo vieläkään olevani suorastaan kipee, puolkuntonen vaan. Ei oo kuumettakaan, vaikka illal oli pientä lämpöö.  Nyt on kuitenkin ihana, kun saa olla ihan rauhas aamupalal ja nauttii pidennetystä istuskelusta. :) 

Kävikö joku Cheekin konsertissa silloin syksymmällä? Miä katoin vasta telkusta tallennuksen TV -versiosta ja se näytti hienolta konsertilta. Aika muhkeen suurta Suomessa, luulisin.