Käytiin Nekun kanssa Sinooperissa ja saatii uus inspiraatio meiän nuottitauluun. Ostettii puisia kirjaimia ja maalattiin ne mustiksi. Nyt taulu näyttää tältä (vanha viuhka, joka on tarkotus poistaa, kummittelee edelleen tossa takana...)

mekko-11%20009.jpg

Vatvottiin tota nimeä pitkään, kunnes päädyttiin tähän. Silti tuli viel kotona mieoleen, että miks ei otettu sitä Euroviisujen vuoden 2011 tunnusta; Feel your heart beat. Se ois ollu paras. Tääkin menettelee. Se vaan naurattaa, että meiän sydämiemme soundi syntyy näistä C-duurisoinnun äänistä. Jalka suussa Ehkä nimi on vain kuvaannollinen.  Myös tapa, jolla äänet lauletaan/ soitetaan on "moderato", eli kohtalaisesti italialaisen musiikkitermin mukaisesti. Ja lopussa tietysti...

mekko-11%20011.jpg

hidastus.  Ja kas, kas! Tämä kuvaan livahtanu linssilude ei taatusti noudattanu ohjeita! Hymy Rit. on siis ritenuto, italiaa taasen, kuten yleensä musiikkitermit on.

Kyllä nää tekstit teki kivan silauksen tauluun.

Sinooperista löyty myös nää ostot.

mekko-11%20014.jpg

Loota oli alennuksessa. Se on nk. viinipulloa varten. Sehän tietysti pitänee hiukan maalailla...  Ja sit vielä toi neulenukke, jolla olen jo alotellu nyörintekoa.

Oikeasti minulla on kyl melkonen juhlavalmistelustressi. Vähän väliä tuntuu kuitenkin siltä, että olen ihan hukassa. Ehkäpä olenkin.  Eilen siivosin kellarin, jotta sain hyllyille viileää säilytystilaa. Tänään siivoilin keittiönkaappeja (en toki kaikkia!), niin sain yläkaapista maljakot alemma, käden ulottuville. Muutenkin tein tilaa tarvittaville astioille yms.

Mies on Norjassa kalassa ja lähetti viestin, että oli saanu mirrin. Miä luulin että se on sielä kalassa!  Tai ehkä kyseessä on kissa, jonka ottamista mies on vastustanu. Me taidetaan Nekun kanssa tehä jo uuelle kissatulokkaalle pesä. Siinäpä ois mies ihmeissään. Yllättynyt Nyt olen kyl siinä uskossa, että se luulee saaneensa kissakalan. Tiiä sitte.