Näiden sieppareiden tekeminen oli todella mukavaa. Olen ollu ihan onnessaan koko illan! Multa toivottiin pikkuisia sieppareita, joissa ois aiheena simpukka ja toisessa polkupyöräily. Ensin alko naurattamaan, etenkin toi polkupyöräily. Mietin, että miten ihmeessä saan unisieppariin polkupyöräilytunnelmaa. 

Mietin useita päiviä ja lopulta sain suoranaisen luovan vimman. En muistanu ees käydä syömässä välillä, kun näpersin näitä kasaan. Päätin myös, että höyhenet saa näistä sieppareista jädä, koska roikkuvaa löytyy muutakin. Ite olen näihin ihan älyttömän tyytyväinen sen lisäksi, että ne sai minut hymyilemään itekseni kun tein niitä. :)

20141208_214355.jpg

 

Simpukka-aiheisessa helmeä keskellä ja muuta hilpetööriä aiheen mukaisesti löyty lootistani. toi pyörä ei ehkä ihan fillarissa toimisi, kun on keskiä vähä vinossa, mut muuten olen tähän toiseenkin tyytyväinen. Pitää olla myös avain, kun on pyörä (kukaan ei huomaa, että kyseessä on vanha päiväkirjan avain...).  Molemmissahan on renkaana vanha metallinen rannerengas Hanoi Rocksin ja Dingon ajoilta. Ruskea virkkaus saa renkaan näyttämään ihan oikeesti pyörä renkaalta. Pinnat kiiltää. Luxus -pyörä, kun pinnat on kultaa. :)

Aiemminhan tein yhen pikkuisen siepparin pöllöaiheella.