Siitä huolimatta, että työt jatkuu minulla taas keskiviikkona. Yo -juhlat on nyt kuitenkin saatu kunnialla pidettyä.  Ihmisiä kävi aika tarkalleen 60 ja etenkin iltapäivällä oli hirmusta sutinaa. Onneks minulla oli kaks henkilöä "keittiöhommissa" , sekä äitini ja vielä tämä aiemmin mainitsemani yökyläilevä nuorimies (jolta homma luisti kuin rasvattu, iltaa kohti jopa vieläkin liukkaammin...).

Tarjottavia oli, tietenkin, aivan liikaa. Aion tehä kaikesta kuluneesta tarjoilusta listan, jos jotakuta kiinnostaa, paljonko iso porukka saa syötyä. Ainakin tarviin tietoa ite ens vuonna.

Tällä kertaa näyttelen vain kukkakuvia.

yo%20010.jpg

Tuntui, että kukkia tuli valtavasti ja olin varannu vaasejakin sen mukasesti. Kukat oli kuitenkin lähes kokonaan yksittäisiä isoja ruusuja ja mahtuivat samoihin maljakoihin.

Upeita isoja ruusuja!!

yo%20015.jpg

Olen tänään vuollu varsia hiukkasen lyhyemmiksi, jotta saan kukat kestämään kauemmin. Ainakin niin kauan, että saadaan ylioppilaasta napsittua kuvia kukkien kera. Poikaa ei nimittäin saa nyt oikein pysymään paikoillaan sen vertaa, vaan kaverit kutsuu koko ajan.  Eipä oo hoppuiltu. Huomenna alkaa hänelläkin taas arki ja työt heti aamusta. '

Pari ihanaa kimppuakin tuli. Tästä pitäis löytää perhonenkin. Orkidea koristaa upeasti kimppua päältä päin.

yo%20024.jpg

Toinen kaunokainen.

yo%20027.jpg

Aurinko paistoi koko päivän ja saatiin hyödynnettyä ulkotilaa kivasti. Meillä oli omat terassikalusteet ja lisäpöytiä tutuilta ja naapureilta. Orkesterikin kävi onnittelemassa soitollaan vaivihkaa naapurin puolelta hiipien. (Kyseessä siis orkesteri, jossa itse soitan). Poika oli yllättyny ja kuunteli soitot, vaikka ne ei ihan hevisti mennykkään. Jalka suussa

Nyt on sitte saanu vanhin lapsukainen yhen etapin elämässään saavutettua. Edessä uudet haasteet!