En voinut jättää tekemättä tätä viime vuoden tilastointipostausta.... listaihmisenä tuntu, että jotain puuttuu. 

Kirjoja tuli luettua  jonkin verran. 

Hobb Robin: Näkijän taru 1, Salamurhaajan oppipoika

Hobb Robin: Näkijän taru 2: Kuninkaan salamurhaaja

Hobb Robin: Näkijän taru 3; Salamurhaajan taival

Hobb Robin: Lordi Kultainen: Narrin matka

Hobb Robin:Lordi Kultainen 2; Narrin palvelija

Hobb Robin:Lordi Kultainen 3; Narrin kohtalo

Lehtolainen Leena: Henkivartija

Marklund Liza: Ajojahti

Nesbö Jo: Lumiukko

Preston & Child: Pendergast, kuoleman asetelma

Raig Kulle: Saarenmaan valssi (Georg Otsin elämänkerta) 

Hobbin fantasiasarja osoittautuikin ihan hyväksi. Luin ne kaikki. Harmillista on aina se, kun sarja päättyy, eikä pääse enää eläytymään sen maailmaan ja päähenkilöihin.  Kai ne siellä jossain vielä elävät omaa elämäänsä...

Muutama yksittäinen jännäri ja jopa yksi elämänkerta. 

Lankaa kului yllättävän vähän. Laitoin viime vuonna ekaa kertaa kaiken kuluttamani langan ylös. Luulin, että sitä menee paljon enemmän. 8kg 915g.  Vähän epäilyttää, että jotain on jääny punnitsematta. Toisaalta jos yhet polvarit painaa noin 250g, niitä mahtuu kiloon jo 4 paria.

Sukkia valmistui eri pituisina  34 paria + yhdet pelkät varret, eli säärystimet

Lapasia syntyi muutamat, eli 6 paria. Lapasista en oo koskaan oikein kovasti innostunu. 

Pipoja 4kpl

Huiveja 2

Villapaita ja 2 vauvan neuletakkia

Patalappuja innostuin joulun tietämillä neulomaan kirjoneuleena 4 kpl

Virkkausta tuli harrastettua yhden vaivaisen minipöytäliinan verran

Ompelua yhden tunikan verran

 

Liikkumisen osalta olen vähän lötsähtäny puolen vuoden paikkeilla. Tavoitteenahan oli kävellä 1000km vuoden aikana. Edellisvuonnakaan en pääsyt ihan tähän, mutta nyt tavote jäi pahasti, eli 488,7km. Tästä aion taas tänä vuonna ponkaista yli, ensin viime vuotisesta, sitten edellisvuotisesta ja lopullisena tavoitteena aion pitää taas tota 1000 km. Se ei nimittäin oo mikään paha, jos liikkuu useamman kerran viikossa. 

Pyörä kulki vuoden aikana vain 364kilometriä. Niistäkin suurin osa kesäkuun alussa, jolloin tein parhaimmillaan liki 100km:n pyörälenkin.  Tässäkin kohtaa pitää tehä taas uusi tavote kuluvalle vuodella. Tavote on ylittää edellisvuoden kilometrit. Siinä kaikki. 

Venyttely on vähän lässähtänyt myös, mutta se täytyy ehdottomasti olla kestotavoite jokaiselle vuodelle. Ei mitään suurta välttämättä, mutta useasti edes vähän. 

Muutamaa muutakin liikuntamuotoa tuli vuoden aikana kokeiltua, mutta aika minimaalisesti.  Tavoitteeni on kokeilla tänä vuonna jotain uutta juttua 1 kerran. 

Kiitos kommenteistanne!  Vähän on sellanen tyhjä olo nyt, kun päätin lopettaa tän blogin. Etenkin kun se ei johdu siitä, että en haluais tätä pitää.  Harkitsen vielä bloggerin puolelle siirtymistä, mutta ajan kanssa. Sitten kun aika on kypsä.  Tää blogi on ollu mulle semmonen kässäpäiväkirja, josta olen usein käyny kattomassa, montako silmukkaa siihen ja siihen työhön tulikaan laitettua. Tällaista merkintää voi tietty pitää ihan omissa tiedostoissakin, mut eihän ne aina reissun päällä oo tavotettavissa. 

Blogi on ollu myös oiva paikka päivittää erilaisia tilastoja, joita rakastan....  Lisäksi on ollu kommentit ja muiden blogien seuraaminen. Tosin viimeksimainittua voi tehdä muutenkin. :)  

Monet on siirtyny face bookin puolelle pitämään kässätarinoitaan. Jotenkin en vaan tunne sitä paikkaa omakseni näissä asioissa. 

No katotaan nyt, kun ensin jotain käsitöitä lähtee valmistumaan. Yhet sukat on jo aika loppusuoralla ainakin. 

Mukavaa alkanutta vuotta kaikille!