Vielä ois viikko töitä ennen kesälomaa. Just sopivasti, kun toiset lähtee kouluun ja töihin. Päättämätön  Töistä pois oleminen on kuitenkin ihan kiva juttu. Etenkin kun olen kesällä ollu 2 viikon pätkää, jotka ei oikein ehi ees lomalta tuntua.  Nyt ois 2 viikkoa peräkkäin. Olen tässä muutenkin mietiskelly, että mitä tässä oikein pitäis tehä.

a)vaihtaa työpaikkaa

b)mennä opiskelemaan

c)jatkaa samaan malliin

Luultavasti homma jatkuu pähkäilyn merkeissä, ellei sitte tuu jotain ihme sysäystä mistään päin. Tykkään kyllä työstäni, mut jotain lisäkipinää siihen pitäis saada.

Eilen kerätyt mustat viinimarjat kiehuu maijassa. Vielä ois kerättävääkin, mut puskat on nyt ihan märkiä. Ja työt kutsuu. Tehään kun ehitään, tai ollaan tekemättä. (tää ei koskenu työvuoroa Jalka suussa).

Kirppiksellä tehtiin Nekun kanssa kierros tossa yhtenä päivänä ja tämmöstä "saalista" saatiin.

kirppis.jpg

Liza Marklundin kirjat on ihan ok ja löysinkin nää kaks lukematonta. Nekkua yritän houkutella taas lukemaan, kun koulussa on semmonen lukudiplomijuttu taas tulossa. Tämmöset eläimiin liittyvät kirjat valkkas, kun tuli vastaan. Noi Salaisuus -sarjan kirjat oli minusta aikanaan ihan hyviä.

Tietysti piti vielä hamstrata toi puinen suodatinpussiteline pientä tuunailua oottelemaan. Nyt onkin ollu maalailut jostain syystä tauolla. Ei oo oikein ollu riittävästi kipinää. Maalattavien jono on jo pidentyny hyvää vauhtia.

Sytoakin on taas tulossa, mut on vielä kesken, kun etenee hitaahkosti.

Niin se haiseva tunika on nyt pesty jo liki 10 kertaa ja ensimmäisestä etikkapesusta se ei ees pelästyny, joten liotin sitä yön yli etikkavedessä. Nyt se on jo pidettävässä kunnossa, vaikka hajuhaittoja on edelleen. Se on kyllä tullu jo tosi kalliiks, kun olen lutrannu vesien kanssa ja pesuaineiden yms.