Nykyään nuoret pitää paljo tasapohjasia kenkiä, kuten tennareita jne. Kenkäkaupoilla pyöriessä etittiin Nekulle kenkiä, joissa ei saa olla tasapohjaa, eikä ne saa näyttää lenkkareilta.Ei semmosia oo. Viimein tuskastuneena kysyin urheilukaupan myyjältä, saako pohjallisilla jalan kaarta tukevaa kengänpohjaa tasapohjaseen kenkään. Hän esitteli minulle ihan hassun jutun joka itse asiassa toimii. Ainakin toistaiseksi ok. 

fff%20002-normal.jpg

Näissä oli kahta eri korkeutta jalan kaarta ja ne sovitettiin sielä kaupassa. Sit kotiin, uuni lämpiämään 80 asteeseen, pohjalliset uuniin, kunnes paistovahti vaihtaa väriä. 

fff%20004-normal.jpg

Sit pohjalliset nopeesti kenkiin ja jalka perään. Pohjalliset muotoutuu käyttäjän jalan mukasiksi käytössä. Kaikkea sitä keksitäänkin. En kyllä kysyessäni uskonu, että tällasia ois ollukkaan. 

Kesäsijaisia on töissä muistettu pienin lahjuksin omalla pikku työporukalla. Eka lähtijä sai virkkaamani pöllön ja pöllökortin. Toka sai sydämen ja sydänkortin ja viimenen saa enkelikorvikset ja enkelikortin.  Kortit ostin kyllä kaupasta, kun se ei oo vahvimpia puoliani. :)

fff%20022-normal.jpg

Nää oli vähä vaikeat kuvata. 

fff%20025-normal.jpg