Alotan tästä virkatusta kapasta, että pysyn ees vähä aiheessa. En ees muista minä vuonna olen tän alottanu. Tarkotus on tehä kaks kappaa, olohuoneen ikkunoihin. Nyt on toinen JO valmis.

enkelikappa%20-11%20N.jpg

Lanka on Kotiväkeä, koukku 2 ja kulutus 670g. Ohje löytyy Suuri Käsityökerho -lehestä 12/1992.  Luulin ostaneeni riittävästi lankaa kahteen verhoon, mut eihän tää enää siihen toiseen riitäkään. Ostan siis uuen erän toiseen kappaan, jos sattuu tulemaan värjäyseroa, niin ei huomaa.

Poika viritti kauheella kiireellä verhon ikkunaan ja nyt täytyy sanoa, että se on otettava vielä alas ja painettava vähä kosteella, kun näkyy noi kuhmurat. Enkelikuvioita tuli 9kpl.  Käytän tätä makkarin ikkunassa, kunnes toinen valmistuu.

Pääsin töistä puol neljä ja join kahvit. Sitten sain jonkin ihmeellisen energiapiikin ja tyhjensin keittiön lattian. Pesin sen konttaamalla, rättipelillä. Jo heti aluks sain jynssäämisestä tarpeekseni ja päätin turauttaa kevyttä hankausainetta ja hankasin sillä. Se piti tietysti huuhdella joka kohasta poiskin. Toisin sanoen käytin ainakin 10 ämpärillistä vettä!! Mutta kyllä se olikin likasta. Nyt olen vetäny kertaalleen vahan lattiaan ja ooteskelen sen kuivumista.

Polvet on ihan tohjona, käsivarret hervottomat ja kärsivällisyys tosi koetuksella.  Vähän jo kaduttaa, että alotin... Mut lopputulos on kyllä hieno. En oo vahannu lattiaa muutamaan vuoteen. Päättämätön

Ja lumet ne saa kyytiä ihan silmissä!!!!! Mahtavaa.