Jaahas, jaahas. Moda oli tänää oottamassa kun tulin töistä. Kiva! Paitsi  että en löytäny sieltä a)yhtään b)mitään. Vielä toisenkaan kattoman jälkeen. Onko joku löytäny jotain kivaa uuen Modan sivuilta? Vauvan mekko oli söpö, mut sillä ei oo tääläpäin mitään käyttöä. Niin ja se ankanpoika. Ihan jees.

Sain viimein tehtyä loput kerrokset virkattuun hameeseen, jota taannoin alottelin. Tosin vieläkin puuttuu vuori, jota varmaan saa ootella pitempäänkin.

Tini%20001.jpg

Vähän pitemmän tein, kun mitä ohje ois neuvonu, mut kyl tää silti jää tohon polven yläpuolelle. Homma on kuitenkin edenny tähän vaiheeseen.

Ompelu, eli Bubble Pocket -liivimekko oottaa vetoketjua ja viimeistelyä. Lacy Baktus on puikoilla.

Kirppikselkin käväsin ja löysin jotain:

kirppikselt%C3%A4.jpg

Toi koko harmaa pohja on henkariin tai tankoon tarrakiinnityksin tuleva lokerikko. Se on nyt huussin kaapissa. Puinen suolaloota oottaa maalaria (aika pitkä jono sinnekin nykyisin...).  Lukemiset on ollu jotenkin vähissä viime aikoina, joten käteen jäi Tuija Lehtisen pokkari Rafaelin enkeli. Onko joku lukenu sen? Toivottavasti se ei oo pelkkää heikkomielistä hömppää. Vaikka on niitäkin joskus ihan kiva lukea. Riippuu tarinan kerronnasta. Takakannessa ainakin mainostetaan huumorihöysteistä kerrontaa.

Kirjastosta sain vihdoin varauksen kanssa lainattua Fatiman käden, sen oikean. Yhden käden jo luin, mut oli väärä kirjailija. Nyt on oikea käsi, kirjottanut Ildefonso Falcones. Minulle on siis suositeltu tätä kirjaa.

Muistihoitajakoulutus alko eilen illalla ja jaksoin tosi hyvin pysyä hereillä, oli siis mielenkiintosta. Hereillä pysymisestä oli epäilys, kun olin jo ollu päivän töissä. Tuntuu kivalta tehä jotain opiskeluun viittaavaa. Lisäkoulutustahan se on.

Eilen saavutin myös yhen tavotteeni, eli 1500 km tänä vuonna pyörällä. Seuraava tavote on sadan kilsan välein, mahollisimman pitkälle. Matkat on siis pääasiassa työmatka yms. pyöräilyä.

Onkos kenelläkään antaa vinkkiä, mistä kannattais nukkekotia alkaa sisustaa? Siis pohjatyöt, tapetoinnit, lattiat, katot, vai mitä niihin nyt tehäänkään. Nekku sai vuosia sitte tämmösen nukkekodin joulupukilta, mut eihän sen sisustaminen oikein oo kiinnostanu. Tuleepahan mieleen, että ei meillä oo leikkimökkiäkään osannu kukaan lapsista käyttää oikeassa tarkotuksessa. Sielä on pidetty saunaa ja vaikka mitä savenvalantaa.

Tän talon nimi oli kait joku Aurinkotalo, tai jotain sellasta.

Tini%20002.jpg

Vähä osiakin on irronnu vuosien varrella... Sisus näyttää tältä, eli 3 kerrosta.

Tini%20003.jpg

Vinkkejä siis, pliis!