Käsityöihmisen on helppo jämähtää sisätiloihin vaikka useakskin päiväksi. Välillä pitää oikein ottaa itteään niskasta kiinni ja painua ulos. Välillä me ulkoilutetaan naapurin Riki -koiraa, kuten joskus ennenkin oon kirjotellu. Se on tosi kiltti koira, vaikka on niin iso ja vahva.

Käytiin läheisen koulun pihalla mäenlaskussa. Nekku voi kuljettaa Rikiä, kun siltä on pahimmat puhdit ja vetämiset kulutettu (siihen ei tosin kovin kauan mene). Tässä Nekku vie Rikin mäenlaskuun.

Riki%20%2810%29.jpg

Tai kumpi nyt viekään kumpaa.  Meikäläisenkin piti laskea.

Riki%20%284%29.jpg

Riki tykkäsi kovasti lumileikeistä. Turkkikin valkaistuu, kun pyörii puhtaassa lumessa.

Riki%20%281%29.jpg

Se on kuitenkin Rikistä ihan käsittämätöntä, että joku voi vain laskea mäkeä ja pyöriä samoissa maisemissa. Kun lähetään pihasta, niin lenkillehän sitä pitää mennä!! Niih!

Riki%20%286%29.jpg

Riki jumitti naru kireänä kauemmas niin kauan, että olihan se pieni lenkki heitettävä.  Siellä se sai vainun jostain, ja teki lähes tämän kettutempun.

http://www.youtube.com/watch?v=dP15zlyra3c 

Marjut kyseli millanen mittari minulla on pyörässä. Löysinkin siitä kuvan. Mies oli ottanu vuoden viimesistä kilsoista kuvan. Tosin ne ei sen omassa mittarissa oikein näy, mut mittarit ja merkit näkyy. Hyvin on toiminu.

Kilsat.jpg