Kiitos Teille kommenteista edelliseen omaperäisyyteen. :D Ainahan näitä kummallisuuksia tehdessä tulee mieleen, että mitäköhän tästäkin taas tulee. Muut perheenjäsenet oli aika hissukseen, mut kolmatta juttua suunnitellessa alko jo nousta kysymyksiä tilaongelmasta.... 

Minullahan on se vanha rukinpyörä keittiön katossa roikkumassa. Siihen on kiva laitella kaikenlaisia roikkuvia vuodenajasta riippuen.  Ostin joulun alla sydämenmuotosia kuusenkoristeita, joissa on enkelinkuva. Ne oli semmosilla kotikutsuilla ja hinta oli olevinaan vähä tyyris, enkä raaskinu laittaa niitä vielä joulutavaralaatikkoon. Ei ne oikeastaan niin joululta näytäkään. Sitä paitsi meiän kuusi oli niin hentonen, että ei niitä voinu sinne ees laittaa. 

Nyt ne roikkuu katosta muutaman muun tavaran kanssa.....

006-normal.jpg

Joukossa on ruokalusikoita, joita vähän koristelin ruusunkuvilla ja strasseilla. Lisäksi paikkansa löys auton polttimot, jotka mies meinas kerran heittää pois jostain syystä... jemmasin ne silloin parempaa käyttöä varten. Niiden varteen myös hieman strasseja. Parit verhonpidikekoristeet pääs mukaan, kun väri täsmäs niin hyvin, nekin saatuja. 

Tää on nyt tämmönen hopean/metallinsävynen taideteos. Kait sitä sillä nimikkeellä vois kutsua. Ainakin se herättää taas ihmettelyä vieraissa... :D

Nyt on aika tehä kaikkea ihmeellistä. Töissä olen alottanu uuenlaisen homman, joka vaatii kaikenlaista suunnittelua ja järjestelyä. Sitten olen päässy mukaan kuntokurssille, joka alkaa elokuussa. Lisäksi olen mukana kuukauden mittasella luovan kirjottamisen verkkokurssilla.  Viimesin täl hetkellä jännittää eniten, kun en tiiä mistä kirjotellaan ja mitä toiset niistä kirjotuksista sanoo. Onhan noita runoja tietysti tullu kirjoteltua tännekin vuosien varrella. 

Ihanaa, kun lumet sulaa hiljalleen ja tulee taas kevät!