Viime aikoina on ollu vähä nihkeää koko käsityönteko. Niska ja hartiat/ lapaluiden seutu ovat ihan jumissa ja jomottavat. Sitä myötä tietenkin migreeni ilmottelee olemassaolostaan vähän väliä.  Olen pikku lomasella (viikonlopuksi töihin), mut täälähän tää menee kotona kökötellessä. Nyt tuli vielä tyttökin kuumeeseen.

Eilen kävin hierojalla, vaikka vähän pelottikin, kun hartiat oli niin arat. mut se teki kuitenkin ihan hyvän olon. Hetkeksi. Vein yhen vanhan reseptinkin uusittavaksi, jos siitä ois apua. Kokeilen kepillä jäätä, että uusitaanko sitä ilman lääkärissäkäyntiä. Laitoin oikein kirjeen mukaan. Jalka suussa tänään pitää käydä kurkistamassa.

Kyllä sitä nyt kuitenkin vähän pitää lankojakin kuluttaa, vaikka kipiää tekeekin! Toisin sanoen aika masokistista touhua. Nolostunut

Chanteleinen Celeste lanka muuntautui pikkuliinaksi (ohje Kauneimmat Käsityöt 6/92). Aiemmin hankkimani sydänkynttilänjalan kera se on hyvä pikkujoululahja, tai opelle vieminen. Näitä opejahan meillä riittää, kun on soittotunteja, teoriatunteja, luokanvalvoja jne.  No ei niitä loppujen lopuksi niin monta ole, mut ois kiva olla sekin puoli jo mietittynä, ettei tuu hätä käteen edellisenä iltana.  Joulun alla tarvii muitakin pikkulahjoja ajoittain viemisiksi.  Höpinät sikseen.

kiiltoliina%20-10.jpg

Lanka on siis kauttaaltaan kiiltävää, hopea- ja kultalankoihin verrattavaa, mutta sinistä. Kiilto ei kyl kuvassa oikein näy. Toi kynttilä tossa sydämessä on myös aika epämääräsen värinen...  vaikka onkin ihan hyväntuoksunen Party Liten päärynätuikkiva. Varastossa ei ollu yhtään sinisävyistä. Tai on yksi, mut se on jostain käsittämättömästä syystä partaveden tuoksuinen. Siinä saa jo miettiä, että kenelle semmosen voi viedä. Nauru

Huomasin muuten ekaa kertaa, että tässä vyötteessä on langannimen kohdalla ärrä ympyrässä, eli rekisteröity tavaramerkki.  Samanlaisia olen nähny vain lääkepakkauksissa.  Onkohan näitä muissakin langoissa, en oo koskaan tullu ihmetelleeksi.  Minulla on tietysti taas se aukko sivistyksessä.