Kävin postilaatikolla ja sieltä löytyi kirje, jonka sisältä löytyi...

Nekku halusi paljastaa sisällön, joka oli sormus!

arvontavoitto%20Jokkemaa.jpg

Voitin sen Jokkemaan arvonnassa! Tekstissä lukee, että se rakusavea. Minusta se on jo sanana tosi eksoottinen.  Lisäksi siinä on myös sulatettua lasia, jos oikein ymmärsin.  Tässä tää eksy näköjään vasemman nimettömään. Silmänisku Minulla on harvoin ees vihkisormusta kädessä, kun olen hoitotyössä. Välillä kuitenkin sonnustaudun joihinkin koruihinkin, kun lähen "kylille".  Kiitos Jokke!

Olen jo ainakin puol vuotta kävelly töissä, kotona, kaupassa, yms. missä vaan punakirjava huivi päässä. Se on pirtsakan värinen ja hiuksia ei välttämättä tarvi koko ajan pestä....   Nyt ajattelin yllättää työkaverit marssimalla töihin tässä uuessa huivissa!

huivi%20-11.jpg

Väritys on oikein kiva (vanhasta hameesta tehty), mut kangas ei ookkaan niin tiivistä puuvillaa kun aiammassa huivissani. Siksi tää ei pidä korvia niin lämpimänä. Kyllä tää kuitenkin pienemmillä pakkasilla jo pelittää autoillessa.

Tarkempisilmäset saattaa huomata, että menin laitattamaan permanentinkin. Se on melkonen säkkärä, mut eipähän tarvi koko ajan pestä!!! Mahtavaa!!