Joo täälä ollaan.smiley Loma alko perjantaina, 2 viikkoo, ja se tulikin ihan kreivin aikaan. Takki on ollukkin jo aika tyhjä. Nyt olen suurin piirtein vaan lepäilly laakereillani.  Sitä ON-OFF -nappulaa en oo kuitenkaan vielä löytäny, mistä saisin työasiat pois päästä. Luultavasti ens viikolla ne on kadonnu, mut sit täytyykin jo alkaa murehtimaan sitä, että kohta ne työt taas alkaa. Ei niissä töissä edelleenkään mitään muuta vikaa oo, kun että koko ajan ehtii tehä vaan ne pakolliset ja muut hommat jää aina vaan enempi rästiin. Viimeset vuodet on muutenkin ollu yhtä mullistusta; just ku ehtii tottua johonkin asiaan, niin jotain muuta on tulossa. Tässä tapauksessa joitain muita oikein saavikaupalla.
Koska murehtimisesta ei oo tunnetusti mitään apua, niin täytynee ettiä muita keinoja. smiley

Koska olen tänä vuonna päättäny tehä joitain tilaustöitä,  JOS NE VAIKUTTAA MUKAVILTA, niin tekeillä on vielä yksi samanmoinen neuletakki... Tää alkaa olla jo aika huvittavaa. Mallikaan ei oo viel alkanu tympimään. Nyt toiveena oli sama malli, mut kesäsempi lanka. Mietin pitkään mitä otan ja löytyykö sopivaa, kun koko ei sitte välttämättä enää täsmää. Päädyin tähä Miami -lankaan.
ooo%20011.jpg
Tää on oikeastaan aika kivaa neuloa, 50prossaa puuvillaa ja toinen puoli akryyliä. Ei tuu niin painavaa, ku pelkästä puuvillasta ois tullu. Toistaiseksi näyttää siltä, että koko ois pysyny aika hyvin samana.  Olen siis jo alottanu neuleen. Lisäks piti ostaa tota Veeraa, kun sekin on niin kivan näköstä ja pehmeää... En kyl tiiä mitä siitä tekisin...
  Nyt lähen tästä päiväkahville, kun ei toi sanainen arkkukaan oikein aukea. Sitä ootellessa; Mukavaa uutta viikkoa teille kaikille!!!