On se kumma, kun ens en keksiny mitä neulois ja päätin tehä nilkkasukat. Nyt niitä on syntyny jo kolmet. Nää on nyt Nekun ja lanka on Nalle Kevät.  Koko on n.35-36. Näissä on tehty taas ne lisäkerrokset, kuten sinisissäkin sukissa.

Nean%20nilkkikset-11%20N.jpg

Seuraavaksi alotan ehkä yhtä huivikokeilua, mut ehkäpä ens saatan sen alulle, ennenkun selvitän asiaa täälä.

Tänään tuli patsasteltua ja saapasteltua Tykkimäen huvipuistossa Nekun ja serkkujen perässä, papan kanssa. Kiva kun lapset on jo sen verran isoja, että ei tarvi ite mennä mukaan laitteisiin.  Aurinko ei juurikaan näyttäytyny, mut ei kyllä satanukkaan. Tais olla helpompaakin meiän aikuisten kannalta, kun ei ollu liian kuuma.

Nyt mulle sitte kävi semmonenkin juttu, että lauantaina menin soittokeikalle, jossa totesin, että on muuten huilu jääny kotiin! Pientä hilpeyttähän tuo soittokavereissa herätti. Onneks oli sen verran lyhyt matka kotiin sillä kertaa, että ehin hakea pillin ennen keikan alkua.  Saman päivän iltana soitettiin vielä yks hääkeikka.  Musiikkipitonen viikonloppu siis. Tosin tänäänhän on jo maanantai, mut minulla oli 3 päivää vapaata, joten tää tuntuu vielä viikonlopulta. Tää vuorotyön ihanuus on siinä, että ei oikein oo aina jyvällä, mitä päivää eletään. Minul on huomen varmaan sit maanantai.