Olen nähny joskus kaikenlaisia kivoja juttuja, joita on tehty vanhoista joulu- tms. korteista. Nyt en löyä niitä enää mistään. Antakaa linkkivinkkiä!!

Nekun rakas pipo oli ihan kaameassa kunnossa. Olisin heittäny sen pois, mut siitä nous niin kauhea meteli, että en uskaltanu. Pipoja on ihan hillittömästi, mut mikään muu ei kelpaa. Viimein sain sen pesuun ja koska se oli kauan sitte koolatusta langasta tehty, niin siitä lähti taas hiukan väriä. Pipo näytti aina vaan rumemmalta.

Kekkasin, että koolaan sen uudelleen! Nekku valitsi yhen pussin, joka olikin sininen. Pipo oli siis ennestään vaaleenpunanen. Sininen tarttu mitä tarttu, ainakin minun sormiin. Olen sittenkin siniverinen!! Pusu

siniverisyytt%C3%A4.jpg

Pipo ei ollu täysin luonnonmateriaalia, joten väri ei kunnolla tarttunu.

v%C3%A4rj%C3%A4tty%20uudelleen.jpg

Tässä sitä jo sovitellaan, vaikka tupsu on vielä ihan märkä. Aika harvan pipo sitä on ollu täysillä kierroksilla mikrossa!!!  Kyllä toi pipo venykin aika lailla.

Tein sitte kokeeks taas yhen pipon. Siinä on jopa glitteriä mukana, vaikka se ei tässä kuvassa näykkään.

Nekun%20pipo%20-11.jpg

Kuvausalusta ei ole posliininen potta, vaan soppakulho! Uus lippapipo on virkattu Cocos -langasta. Ei ollu mitään erityistä mallia. Joskus oon oppinu tän tyylin, että virkataan alemman pylvään varteen, vuoroin etu- vuoroin takakautta.  Pinnasta tulee tukusampi ja nk. muhkeampi.