Meil on vanha asuntovaunu kököttämässä mökin pihassa. Pesin sen taas katosta lattiaan ja tuli sellanen tunne, että se ei vaan riittäny. Piti saada jotain harmaan vaunun piristeeksi. Päätin tehä uuet verhot. Vanhat oli kappa-sivuverho  -yhdistelmät, mut miä tein pelkät kapat, koska sivuverhoja ei kuitenkaan koskaan tarvi rullaverhojen takia. 

Aattelin, että pengon vanhat verhoni ja teen jostain niistä, koska vaunun ikkunat on tosi matalat, ei kangastakaan tarvii paljon. Eipä löytyny sopivaa väriä, josta oisin silpunnu. Kaivelin kaikki kangasvarastoni--> ei löytyny!! Käsittämätöntä. Sit kekkasin lähtee kirpparille ettimään sopivat verhot. Sielä on yleensä hirveesti verhoja. Kävin kahella kirpparilla. Lopulta löyty yhet, joita voi ees  harkita. Hintakin oli vähä turhan tyyris kirpparihinnaks, mut koska tarviin niitä, niin ostin. Olihan lopputulos kuitenkin halpa kokonaisuus vaunussa: kapat joka ikkunaan ja viel 4 sohvatyynyä samasta kankaasta. Tyynyt meinasin ens tehä vetskan kanssa, mut sit päätinkin tehä tyynyliinan mallisiksi. 

Vein ompelukoneen ja tarvikkeet mukanani mökille ja ompelin kaiken paikan päällä. Tällasta tuli:

2014-05-26-2419-normal.jpg

Väri sopi yllättävän hyvin. Harmaissa penkinpäälisissä on häivähdys tommosta oranssinruskeaakin. 

Huomasin semmosenkin seikan, että n tosi kiva ommella tai varmaan tehä mitä tahansa käsityötä, kun voi tehä sitä jossain muualla, kun siinä tavanomasessa paikassa. Vaunussa ompelukone surrasi mukavasti. Ois voinu ommella jotain muutakin, mut ei ollu enää mitää ommeltavaa. :)