Tällasta on tällä hetkellä tekeillä:

vrrr%20002-normal.jpg

Näillä näkymin teen tän itelleni. Se tietysti riippuu siitä, miltä se näyttää ja tuntuu päällä valmiina.  Tän tekemisessä on ollu pelkkiä mutkia. Tajusin kerällisen neulottuani, että kaikki muut pussissani olevat langat onkin eri värierää. Ja tosiaankin eri värierää. Lajiteltuani kerät, niissä oli 4 värierää ja tää mistä alotin, oli yksinään sitä omaansa. Osa oli täysin eri väristä. Sitkeesti jatkoin lähinnä samaa väriä olevalla kerällä, eikä eroa onneks huomaa. Tosin en koko neuletta saa tällä värillä tehtyä, mut ajattelin sitte tekeväni hihat ja hupun sillä toisella värierällä. 

Ohjeenlukukin oli vähän pielessä. Ihmettelin koko ajan, mistä silmukoista oikein kerrottiin, noiden palmikkosilmukoiden ulkopuolella. Vasta kun aloin tehä etukappaletta, tajusin mistä oli kyse. Minulta puuttui takakappaleesta 20 silmukkaa... Onneks olin jo kappaletta mallaillessani keksiny tälle asialle ratkaisun. Ajattelin tehä sivuihin lisäkappaleet neuletta kasatessani.  Nyt kun tajuan missä vika, se sivukappaleiden tekeminen voi olla ihan ok -ratkaisu. 

Kuulostaa hankalalta, mutta todellisuudessa tätä on ollu ihan kiva tehä. Ehkä juuri siks olen päässy näiden mokien yli niin kevyesti. Tässä tais olla sitä positiivista ajattelua. 

Näin joulun lähestyessä iskee aina jonkinlainen stressi, en ees tiiä mistä se oikein aina pompsahtaa, koska ite joulunviettoa en mielestäni niin paljon järjestele, että se alkais stressaamaan. Joulun lähestyessä alkaa kuitenkin ilmaantua kaikenlaisia menoja ja juttuja, joita pitäis järjestellä. Jostain syystä työvuorojärjestelytkin on aina joulua lähestyttäessä ihan  "pielessä"; illat ja aamut ja vapaat on ihan väärässä järjestyksessä. Koko syksy on muutenkin taas menny niin hirveellä vauhdilla, että joulun läheisyyskin on tullu jotenkin varottamatta. 

Ens viikko vierähtää taas kuntoutuksen merkeissä. Lähtemisessä ärsyttää aina se pakkaaminen, vaikka ois kuinka kiva reissu tiedossa. Inhoan pakkaamista. 

Lopuksi lainaus eräästä ostamastani kortista: 

"ÄLÄ HOPPUILE, STRESSIÄ RIITTÄÄ KYLLÄ KAIKILLE!"