Näin kait voisi sanoa tästä vempeleestä.

005-normal.jpg

Menin sitte ostamaan sen uuen koneen..   Kovasti asiaa pähkäilin, kun en kuitenkaan niin kovin paljon ompele. Toisaalta aina on jotain korjauksia, verhon ompeluja jne. Lisäks Nekkukin tykkää tehä omia juttujaan jopa kaverienkin kanssa. Eilenkin linnoittautuivat kodinhoitohuoneeseen tuntikausiksi ja tulostakin syntyi. 

Olin miettiny koneen ostoa jo pitemmän aikaa ja nyt päätin, että pähkäily loppuu ja ostan koneen. Toivottavasti tää kestää yhtä kauan, kun se edellinen, joka oli vielä kaikenlisäks käytettynä ostettu. Oli minulla yli 20 vuotta! Tän pitäis nyt olla kestävää laatua perusompelijalle. 5 vuoden takuu ja jotain hilpetööriä kaupan päälle. Otin mm. lisäpuolarasian. En voi sietää sitä, että on vaan muutama puola ja kun tarviin toista väriä, on kaikki puolat täynnä. Edellisessäkin koneessa minul oli toistakymmentä puolaa.

Vanhaan koneeseen saan ilmasen täyshuollon ja voin sitte vaikka antaa sen "perinnöksi" jollekulle. :)  Lisäksi voin mennä ostopaikkaan kyselemään neuvoja, jos on tarvis. Siksi ostin pienestä erikoiskaupasta, enkä marketista. 

Sain vihdoin käyntiin tyynyprojektini, johon ostin kangasta jo aikoja sitte.

002-normal.jpg

Koska olin tehny aiempaankin tyynysatsiini vetoketjukiinnitteiset tyynynpääliset, sain sisustyynyt vaihdettua näihin uusiin tekeleisiin. Vanhat pääliset menee pesuun. Nää on valosammat ja kesäisemmät.