Olen NIIN listaihminen, että oikein hykerryttää aina näiden listojen tarkastelu. Jalka suussa Vaikka niillä ei varsinaisesti mitään tärkeää virkaa oiskaan.

neuleet:

17 x sukat (monet nilkkasukat mm.)

8 x lapaset yms.

5 x pipot yms.

11 x huivit (suurin osa Frillahuiveja)

5 x vaatteet yms.

3 x rannekkeet

virkkaukset:

10 x pipot yms.

19 x pienet työt

1 x verhokappa (vihdoinkin ees toinen valmis!)

1 x vaatteet yms.

2 x huivit yms.

82 työtä langasta. Langankulutusta en oo laskenu, enkä saanu viime vuonna tehtyä lankainventaariotakaan. Täytyy pitää mielessä tänä vuonna, josko vaikka innostuisin. Oishan se kiva nähä mitä on ja paljon. Vaikka harvoin löytyy just sitä oikeaa, kun on jotain työtä alottamassa.

Osa töistä on menny joulu- tms. lahjoiksi. Osan on joku halunnu ostaa, osa on jääny omaan käyttöön. Osa on myös sielä The Lootassa, johon päätyy kaikki työt, jotka ei oo löytäny Sitä Oikeaa Käyttäjää. Useita päähineitä on menny myös Sytomyssykeräykseen ja parit sukat Tuntemattoman Sotilaan Sukkakeräykseen.

Alkaneena vuonna jatkan samaan tyyliin; teen mitä huvittaa, mutta myös joitain tilaustöitä, joita nytkin on oottamassa. Se on hienoa, että joku haluaa käyttää ja ehkä maksaakin siitä, mitä miä oon saanu aikaan.  Yritän käyttää vanhaa lankavarastoa pois, mikä ois enemmän kun tervettä, mut en kursaile hommata uusiakaan lankoja, jos siltä tuntuu. Nauru Jos tulee jotain hyviä hyväntekeväisyyskampanjoita, niin osallistun, jos ehin. Ainakin sytoily jatkuu varmaan tänäkin vuonna.

ompelut

1 x pienet ompelut

6 x tyyny

2 x vaate

Siitä olen oikeinkin tyytyväinen, että olen saanu ees jotain ommeltua. Tää on jo huima nousu edellisvuoden kolmeen patahanskaan verrattuna. Nytkin ois suunnitelmissa tehä toinen Bubble Pocket -mekko. Kangaskin ois jo valmiina. Minulla toi ompelutila on vaan vähän hankala, eikä se oikein kutsu viettämään siinä pitempää aikaa kerrallaan. Toisaalta olen ompelussa jotenkin kärsimätön, enkä voi sietää sitä, että joku työ ei valmistu siltä istumalta.  Siksi ompelutyöt jää aina roikkumaan pitkiks ajoiksi.

tuunaukset

2 x tuunaustyö

Tuunausta tuli harrastettua luvattoman vähän siihen nähden, miten mielenkiintoista se olis.  Olen kyllä tuunaillu maalin kanssa erinäisiäkin lootia yms. tavaroita, mut niitä en oo ees yrittäny laskea mihinkään.  Kirppistelyä pitää ehottomasti jatkaa tänäkin vuonna! Oishan se tietty ihanaa, jos suunta ois joskus toinenkin, eli poispäin täältä, eikä vaan ovesta sisään päin.

Yhteensä 93 työtä.  Kaikki työt on vielä listattuina täälä.