Tein Nekun koulumyyjäisjuttuun joulukoristeita. Ajattelin laittaa ne yksittäin yllätysjoulupusseihin.  Kyseessä on pääasiassa arpojen myynti ja käsitöiden vieminen olikin vapaaehtoista. Jotain pientä kuitenkin halusin tehä.

joulukoristeet%20yll%C3%A4ripusseihin%20

Minulla on pussillinen käsiteltyä villaa, joka ei siis huovu, eli en voi tehä siitä mitään sellasta. Olen työnnelly sitä edes takas askiskaapissa. Nyt pistinkin villaa letille, kieputin rautalankaa pyöryläksi ja koristelin hopea- ja kultalangoilla, nauhoilla, helmillä ja kulkusilla.  Noista sinisistä tulee kyllä lähinnä mieleen Suomi-neidon letit.

Täällä oli kuulkaas tänään Suomen tämän vuoden kovin maanjäristys!!! Oltiin just herätty, kun yht´äkkiä alko tärinä ja räjähdyksenomainen ääni. Sitten se oli ohi. Maanjäristys oli eka joka tuli mieleen, mut aattelin, että eihän täälä semmosia ole. Jossain tehtaalla pamahti tai jotain räjäytystöitä. Vähä hölmistyneenä siinä pyörittiin ja ihmeteltiin, kunnes netistä löytyi tietoa asiasta.

Huomenna ois pikkujoulut illalla. Kirjotin sinne hauskan runon. Katotaan, voinko julkasta sitä täälä myöhemmin, vai en. Se kun liittyy aika pitkälti työasioihin.

Nekulla oli eilen ja tänään musaluokkien joulukonsertti. Sielä istuttiin ja naatiskeltiin. Se on hienoa, kun joku opettajista keksii jotain erikoista musiikkiesitysten lomaan. Jotain liikkeitä tai jotain hassuttelua. Ei pidä olla niin vakavaa aina. Nyt kuultiin paljo semmosia joululauluja, joita miä en ollu kuullu ikinä. Ne oli kauniita, mut ei ne oikein vielä mieleen jääny. Hyvä kun keksitään uusia, vaikka kyllä vanhatkin pitää aina jouluna kuulua.