Tarkoittaa, että vähemmän aikaa tietokoneella, enemmän aikaa ompelukoneella. :)

Olen jo pikkuhiljaa alkanu haaveilla joulukoristeiden ottamisesta esiin. En tonttujen jne. vaan nk. neutraalien koristeiden ja joulunpunaisen jne.  Vanhat sohvatyynyt oli oranssin ja valkosen väriset, joten tein uuet. Sain peräti lahjaksi eilen Pentikin II -laatu kangasta (11e /m), nimeltään Joulukello tai jotain sinne päin.  Etummaisessa tyynyssä se kello näkyykin, mut kuvaaja ei oo tajunnu, että se on ylösalasin. :)  

Ompelin tyynyt entiseen, hyväksi todettuun tyyliin, eli vetoketju yhteen sivuun.  Nää on näitä pieniä sisustustyynyjä, jotka sain entisistä tyynyistä, kun otin pääliset pois. Vetoketjuja löyty varastosta. Mistä niitä onkin siunaantunu niin paljon. Osa oli vähä pieniä, mut luttanimmat tyynyt sai silti niivitettyä aukosta sisään.  Sain kankaasta peräti 8 pientä sohvatyynyä.  Aika hyvin minusta. 

PB110004.jpg

Töissä olin viime viikolla 4 päivää. Täytyy myöntää, että taisin sittenkin mennä liian aikasin töihin. Ekat 3 päivää oli aika ahdistavia ja tunsin olevani myös aika ärhäkkä monessa kohtaa, vaikka aihetta ei ees oikein ollu.  Perjantaina sain yllättäin aikaa tehä roikkuvia töitä toimistolla. Olin lähes koko päivän tietokoneella ja valmistakin tuli. Kotiin lähteissä oli ekaa kertaa sellanen fiilis, että saatanpa tulla tänne joskus toistekin. :)  Työkaverit on ihan parhaat ja se onkin iso apu yksittäisen ihmisen jaksamisessa.   Välillä kyl itestä tuntuu, että olenko sen kaiken luottamuksen arvonen, kun sisällä oli kauhee myllerrys ja välillä sai nieleskellä itkua. Mistään ei oikein saanu kiinni koko viikossa kunnolla.  Toisaalta oli halu mennä jo töihin, että ei tulis liian pitkää poissaoloa ja vaikeampaa paluuta. Loppuajasta alko jo tuntumaan, että en taida osatakaan mitään ja kädet täris tarkoissa hommissa. 

 Se on toi itkukin kummallinen, kun se voi tulla mistä vaan. Yhen kerran yks työkaveri taputti minua käsivarresta ja se oli jo liian ystävällistä sillä hetkellä. Johan alko taas hanat aukeemaan. :)  

Tää oli nk. pehmee alotus, kun nyt on viikko lomaa. Perjantain toimistopäivä kostautu kyl sit heti lauantaiaamuna sillä, että iski ihan jättimäinen migreeni.  Onneks se alko niin rajusti, että meni myös lääkityksellä, levolla ja oksentamisella ohi.  Harvoin tulee noin rajua päänsärkyä.  Se oli jotenkin takaraivon puolella ja kun laitoin kylmägeeliä niskaan, niin se räjäytti koko potin. 

Nyt on kuitenkin loma ja meikäläinen aikoo suunnistaa viikonloppuna Nekun kanssa Tampereen kädentaitomessuille parin vuoden paussin jälkeen. Vimeksi vannoin, että en enää ikinä mee, kun oli ihmisiä niin valtavasti, että ei mitään ees meinannu nähä. Nyt olen vähä leppyny ja yritän uuelleen... :)