Eipä tässä nyt oo oikein jaksanu neuloo ihmeemmin ja nyt kun on vapaa, niin on tietenkin migreeni pitkästä aikaa. No. Minun resepti siihen on lääkkeiden lisäksi olla niin kun mitään ei oliskaan, vaikka kuinka tuntuis, et tarvii kärvistellä. Äsken kävin pikapyöräilyllä, että sain happea. Sitä riittikin tuola 17 asteen pakkasessa. Jalka suussa Huomenna pitäis taas olla "iskussaan" töissä, kun olen yhen opiskelijan näytönvastaanottaja.  Ei tää työstressi oikein oo helpottanu ja moni teistä ehottikin neuleloman pitämistä. Siihen ois hyvät mahikset tossa reilun viikon päästä, jolloin minulla on ihan oikeasti loma. Sitä ooteskellessa yritän pysyä nahoissani.

Uus Novita tuli ja siinä oli kaikenlaista.

*Noi lovikka -lapaset minulla on vielä vaan tekemättä. Ei ne oo koskaan oikein iskeny, mut jos nyt yhet sais joskus tehtyä ees.

*Sivun 30 valkonen neuleliivi näyttää olevan ihan ok. Sitä vois myös harkita tekevänsä.

*Jonkinnäkönen miesten villapaita on ollu mielessä jo vähän aikaa. Tän lehen paidoista ehkä sivun 37 malli ois lähinnä, mut ei oikein vieläkään iske kipinää ihan täysin.

*Tota kahen hengen lapasta kattelin pitemmän aikaa. Niitähän on ollu läpi aikojen aina silloin tällöin jossain lehissä, mut en oo tehny. Pitäisköhän tehä varastoon, jos joku tuttu sattuis vaikka menemään vihille, tai kihloihin.

*Sivun 45 naisten villatakki on omalla tavallaan aika kivan näkönen, joskin "hilpetööriä" on vähä liikaa minun makuuni. Olen jo pitempään haudutellu pitkän villatakin tekemistä, mutta siihenkään ei vielä oo löytyny ihan mieleistä mallia.

*lehen koiraneuleet on sulosia, etenkin toi kypärämyssy on aika huvittava. Tuleekin mieleen, että tarviiko koirat oikeesti neuleita? Sanokaa nyt joku koiraihminen. Yritetäänkö koirista tehä enemmän ihmisiä pukemalla niitä?

*Toi 52 -sivun niin sanottu rumpu menee minulta ihan yli lipan... sorry. Sitä vastoin kananen on aika pirteä malli. Kohta on taas pääsiäinenkin. 

*sivun 105 -neuletakki on nätti. Semmosta voisin kuvitella itekin pitäväni. Tosin se on tehty Rose Mohairista, jota minun herkkä hipiäni ei kestä. Sitä villaa siis.

*Palmikkopipomallit näyttää ihan samalta, kuin monesti aiemminkin. Ehkä niissä onkin jujuna se uusi väri tai lanka.  Langoista puheen ollen uusia värejä on tullu ja vanhoja tietty poistunu. Oikeastaan oottelen innokkaammin kevään ja kesän lankoja.