Höh. Aloin kattoa sanakirjasta suoraa suomennosta sukille, jotka tein. Kråk -sana oli vieras ja kuvittelin sen tarkottavan murua, jyvää, raetta tai jotain muuta semmosta. Mutta onko nää siis suolavaris -sukat? Ja mikä se sellanen lintu on? Taitaa olla merimieshuumoria. Ohjeessa lukee, että sukat on saaristosta lähtösin. Ohje löytyy Ulla -neuleesta

Langankulutus oli 125g 7-veljestä, puikot nro 3½, koko n.38. 

Otin kuvia myös takaa, mut ne ei oikein onnistunu. Siellä kulkee siis kaks tommosta kuvioriviä vierekkäin. Muualla helmineuletta, paitsi sukan pohjassa. Parempia kuvia voi katella vaikka alkuperäsen ohjeen sivulta. 

Ihan satavarma en oo siitä, menikö kaikki silmukat ohjeen mukaan. Alussa oli hieman ongelmia, kun en meinannu hoksata jutun juonta, eli missään vaiheessa ei käytetty palmikkopuikkoa, vaan silmukat neulottiin toisen takaa tai edestä, ekan silmukan yli. Kuviokaan ei oikein alussa vielä antanu vinkkiä, kun ei ollu viel muotoutunu.  Kävin kurkkaamassa vinkkilinkin Ullan sivulta ja sitten oli pakko uskoa, mitä silmät oli jo ohjeesta lukenu. 

Nää on oikein nätit sukat, mut jos teen toiset, kokeilen ehkä jättää helmineuleen ja takapalmikot pois ja ten niillä sileää oikeaa.  Joo, tiiän. Eihän se oo sit enää sama sukkakaan, mut saahan sitä aina suunnitella...

Minul on rytmi veressä, mut viime aikoina se on ollu hieman ontuvaa, kun stressasin sen hieman epätasaseks. Eilen luovutin ja kiikutin vanhan reseptin lääkäriin, joka uusikin sen saman päivän aikana. Nyt alkaa jo tuntua olo aika rauhalliselta, vaikka vieläkin pieniä sivujumpsutuksia tuntuu.

Nyt on vapiti (=vapaapäivä) ja töitä ois pitkä lista oottamassa. Taidan valkkailla sieltä "parhaimmat" ja jättää loput hautumaan.