Hissukseen on valmistunu nää palmikkosukat, joihin ohjeen otin täältä.

nuu%20007-normal.jpg

Lanka on 7-veljestä Nostalgia, kulutus 145g. Puikot nro4. Koko n.40-41.

Oisin halunnu tehä yksvärisestä, mut ku ei oo! Varastossa on lankaa ihan tolkuttomasti, joten en halunnu ostaakaan lankaa näitä varten.  Tarvisin seuraaviinkin sukkiin yksväristä, enkä tiiä miten siitä selviän, vai onko tosiaan ostettava. Sielua kyl kirvelee, kun yksiin sukkiin ei löydy sopivaa lankaa ja varastolootat tursuaa langoista, joita ei voi käyttää. 

Eilen suunnittelin asuntovaunuun uusia verhoja, eikä mul ollu sopivaa kangastakaan, vaikka kangasvaraston kanssa tuppaa olemaan sama tilanne. Katoin verhokaapinkin, jos oisin voinu silppuaa jo olemassa olevat, vähäkäyttöiset verhot, mut turhaan; värit ei täsmänny mitenkään päin. Sit keksinkin hiippailla kirpparille ja toisella kirpparilla viimein löysin sopivat verhot, jotka vastas tarkotusta. Verhoista voin näyttää kuvaa, kun ne valmistuu.  

Mikäs tässä oli helteillä villasukkia neuloessa. Nyt kun ne on valmiit, niin helteetkin katos. 

Tulis nyt ihmisille valmistumisjuhliin sopivat kelit. Meil ei valmistu kukaan, mut toivon sitä muiden puolesta. Ei oo kiva, jos iso porukka joutuu pakkautumaan sisätiloihin sateen vuoksi.

Mukavaa lomaa niille, jotka aloittelee lomaansa ja iloista mieltä työssä puurtajille. ;D Ite kuulun vielä toistaiseks tohon viimeseen porukkaan.