Nyt on se tavote selätetty, että jotain  muuta käsityötäkin, kun langoilla tekemistä. Olen jo kuukauden ollu lähettämässä korttia ystävälle, joka muutti toiselle paikkakunnalle. Vihdoinkin sain sen tehtyä! Että jotkut asiat ne vaan tuppaa venymään. No parempi myöhään, kuin ei silloinkaan. 

2015-04-08%2017.26.05.jpg

Kortti on taitettava, joten sisällä on vähän henkilökohtasempaa juttua. 

Ostin kivan sabloonan, jota myös testailin sekä kortteihin, että yhteen puiseen lootaan, jonka olen ostanu kirpparilta ja maalannu keltaseksi. Homma on jääny vähän vaiheeseen, kun inspiraatio katos. Nää pöllöt käy ainakin kivasti sen kanteen. Maalina käytin semmosta metallihohtomaalia, jota ostin viime syksynä Tampereen kässämessuilta. 

2015-04-08%2017.26.46.jpg

Seuraavassa narukässää ihan kunnolla! Se, joka on joskus laittanu pyykkinarut tällaseen pyörivään pyykkitelineeseen, tietää, mistä nyt puhutaan. Homma lähti menemään hankalaks jo siinä, kun huomasin kaupan pyykkinarun olevan hieman liian paksua.  Pyykkinarut yleensäkin on ihan omanlaisiaan; tähänkin telineeseen olen kokeillu ties minkälaisia naruja, mut mikään ei oo ikuista. Nyt on tällanen muovitettu naru. Viimeksi oli sellanen nk. päälystetty naru, joka lopulta murentu tuhannenpalasiksi parissa vuodessa. Ei taida tykätä pakkasesta. 

No joo. Siis sain hirveässä tuulessa, näpit jäässä, rassattua tän liian paksun narun noista rei´istä läpi. Tätä telinettä on lähes mahoton saada symmetriseksi ja se häiritsi minua koko ajan. Metalliputket ei pysy laitettaessa yhtään ojennuksessa!!  Ajattelin koko ajan, että jos naapuri tulee ulos irvistelemään, niin annan sen kuulla kunniansa. No tulihan se sieltä, mutta ymmärsi olla hissukseen. :) 

Lopputulos on kuitenkin tässä: uusilla naruilla vuoden ekat pyykit kuivumassa. Kyllä nyt kesä tulee, ei voi minkään. :)

2015-04-08%2014.47.02.jpg